Soledad

Bakancslistához adom
perui filmsorozat, 2000

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Alma Díaz del Castillo férje halála óta négy gyermekének szenteli az életét: Soledadnak, Antoniának, Fatimának és Juannak. A legidősebbnek, Soledadnak, aki egy szerény titkárnő, van egy barátja, aki nem messze, szintén a nem túl gazdag negyedben lakik, és akibe a lány valójában nem is szerelmes.
Soledad, húga, Antonia esküvője előtt virágot akar rendelni az alkalomra egy virágboltban. Itt ismerkedik meg Miguel Angel Olivaresszel, akibe első látásra beleszeret. Miguel Angel egy nagy kozmetikai vállalat, a Beauty Corporation főnöke. Soledad nagy hatással van a férfira, aki bár nős, nem érzéketlen más nők bájaira és gyakran keveredik kalandokba a cégének dolgozó modellekkel.
Miguel Angel felesége a nála sokkal idősebb és őrülten féltékeny Victoria Alvarez. Rögeszméje az arca, a teste és az életkora és azt szeretné ha ezek az utóbbi húsz évben nem változtak volna.
A sors úgy hozza, hogy Soledad a Beaty Corporationnél kezd el dolgozni Miguel Angel titkárnőjeként. A főnök közelsége Soledadban feledteti az édesanyjától tanult tanult elveket, és a lány átadja magát a szenvedélynek...

Stáblista:

Szereplők

Soledad Díaz
Miguel Ángel Olivares
Victoria Álvarez Calderón
Diego García
Alma Castillo de Díaz
Antonia Díaz
Juan José "Juanjo" Díaz
Fátima Díaz
Susana Álvarez Calderón
Laura Álvarez Calderón
Eva Rodríguez
Koki Bustamante

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Tündér30 2006 márc. 05. - 06:24:52
Ritkán láttom,de annyira nem jön be.
zsoszvi@freestart.hu 2006 febr. 11. - 09:36:00
A Soledad filmsorozatot miért nem lehet szombaton és vasárnap vetíteni?

Zsöszvi
zsoszvi@freestart.hu 2006 febr. 09. - 17:34:30
Nagyon szeretem a sorozatot, az elsõ vetítési részeket csak hiányosan tudtam nézni, de most, hogy ismétlik megtudom nézni minden részét.