Stiletto

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm, 99 perc, 2008

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Raina a gyönyörű orosz bérgyilkosnő a dúsgazdag gengszterfőnök, Virgil szeretője volt. A nő azonban valamiért ellene fordult, és kíméletlen magabiztossággal tizedelni kezdi Virgil szervezetének tagjait. A szíve mélyén a férfi még mindig rajong a nőért, és nem érti, mi történt vele, miért akarja megölni. Virgil egyre kevésbé bízik az embereiben, ezért felbéreli a korrupt zsarut, hogy kapja el Rainát, mielőtt a rendőrségnek sikerül kézre kerítenie. Véres vadászat kezdődik, melynek végén fény derül a sötét titokra, miért lett a fiatal orosz lányból könyörtelen gyilkológép.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
doktormacko1 2015 júl. 11. - 22:34:04 7/10
7 / 10 Nem olyan rossz ez a film .
bcsaba73 2015 máj. 10. - 14:06:02 Előzmény King Diamond
Egyáltalán nem értek egyet,25 percet bírtam nézni a filmbõl,ennyire pocsék egy akciófilmet régen láttam,a rendezés is valami iszonyatos.
7/10
King Diamond 2013 okt. 11. - 19:10:32 7/10
Jó kevés hozzászólás érkezett eddig a filmhez, akkor valószínûsítem, hogy nem annyira ismert itthon. Mondjuk én is csak véletlenül akadtam rá, és megtetszett a tartalma alapján, szeretem az ilyen jellegû filmeket. És nem is csalódtam. Egyáltalán nem értek egyet az eddigi értékeléssel sem itt, sem az IMDb-n, ez jobb, mint egy közepeske akciófilm. Még ha nem is jóval, de azért jobb. A történetet már láttuk máshol is, de az sem rossz. A szereplõk nekem tetszettek, jó volt látni például William Forsythe-ot egy olyan szerepben, amit egyszer szinte már egy az egyben eljátszott (Törvényre törve--Richie Madano), és most is, meg akkor is remek volt; vagy mondjuk Paul Sloant, akinek szerintem még nem láttam filmjét, de itt jó szerepe volt. Kellõen brutális, durva gyilkosságok vannak benne, ahogy annak lennie kell egy ilyen jellegû filmben.
Szóval, senkit ne tévesszen meg ez a viszonylag kevés pontszám az értékelésnél, mert ez egy közepeske akciófilmnél azért jobb.
7/10
Nyálon lõtt vágy 2010 ápr. 24. - 00:58:28
Amennyiben komolyan vesszük, hogy egy vasággyal 50 kg. modell alkatú hölgy halomra gyilkolássza a film teljes stáblistáját akkor ez a mozi nagyon top.
Amit ebbe a filmbe bele lehetett zsúfolni maffiát és az ide vonatkozó archetípusokat , újnácikat, és korrupt rendõrt azt bele is töltötték mint egy jó kolbászba a tölteléket.
Mondjuk a rendezõ ezen a vonalon profi, hiszen ez nem az elsõ ilyen témájú eposza.
Az már más kérdés, hogy a 8. és a 9. hulla között rájövünk a bosszúra, de ez még nem elég és van raktáron némi mûvér,ezért adjunk hát még az élvezeteknek.
Persze nem is a Keresztapával állunk szemben ez csak Stiletto.