Suddenly

Bakancslistához adom
amerikai krimi, 75 perc, 1954

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A kisváros seriffje kitartóan, ám sikertelenül udvarol a szép özvegynek, aki a fegyvereknek még a látványától is irtózik. Ám hamarosan megváltozik a véleménye, amikor kiderül, hogy a városon átutazó elnököt valaki meg akarja ölni, és ez a valaki épp az ő házát pécézi ki rejtekhelyül.

Stáblista:

Szereplők

John Baron
Tod Shaw seriff
Pop Benson
Peter Benson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
berto49 2015 ápr. 19. - 23:16:54 5/10
Frank Sinatra miatt néztem meg. Fekete-fehérnek írták, aztán meglepetésemre színes, de szinte ez az egyetlen pozitívuma a filmnek. Egy szovjet partizánfilm sem lehet ennél sematikusabb, csupa velejéig jó és rossz ember, még az „aranyos” gyerek is be volt kalkulálva, már csak a kutya hiányzott. 1954-ben az ilyen hazafias maszlag volt a trendi? Frankie boy alakítása is elég gyenge, láttam õt már sokkal jobban játszani. Szegény Kozák András volt a szinkronhangja.
feketevipera 2009 máj. 05. - 18:44:18
A film fénye eléggé megkopott, már ha annak idején volt neki. Tényleg csak Sinatra miatt ültem le megnézni, és mivel nem voltak nagy elvárásaim, nem is ért óriási csalódás. Eléggé hülyén hangzott az, hogy "Isten hozta Hirtelenben!", de hát már eleve az is hülyeség lenne, ha egy településnek ilyen nevet adnának, akár angol, akár magyar nyelven lenne. Váratlan fordulatok nem szerepeltek a történetben (sõt: talán sablonosnak is lehetne nevezni a filmet), és a szereplõket sem ábrázolták alaposabban, kivétel talán a Sinatra által játszott bûnözõ. Mindenesetre ha nem úgy ülünk le megnézni, hogy remekmûvet várunk, akkor egy "könnyed" limonádét kapunk.