Szerdán, Estidőben

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kulturális magazin

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kulturális magazinműsor, mindazoknak akik nyitottak a kultúra, a művészet és a zene minden ágára. A "Szerdán Estidőben" egy hagyományokon alapuló produkció, hiszen évekkel ezelőtt Dr. Boross Dezső vezényletével indult útjára. Emlékét és hagyományait megőrizve, igyekszünk mindazokat az értékeket tovább vinni, amelyeket az Ő neve képviselt. Mindezek mellett törekszünk a "modern kor" elvárásainak megfelelően könnyed és tartalmas műsorvezetéssel, színes- élvezhető élményt nyújtani a nézők számára.

A műsorban helyet kapnak a szakma "nagy öregjei mellett" a fiatal generáció képviselői is. Témáink között a színház, a zene, a film, az irodalom és a képzőművészet egyaránt fellelhető. Ezáltal törekszünk arra, hogy műsorunk igazi értékeket nyújtson minden korosztály számára.

Műsorunk jelenlegi felépítése alapján portré jellegű műsor, a műsorvezető 55 percen keresztül egy vagy két művésszel beszélget, pályafutásáról, életének fontosabb eseményeiről, múltról, jelenről, jövőről, az adott vendég által hozott bejátszásokkal színesítve.

A műsor nem titkolt célja, hogy a mai előítéletekkel és megkülönböztetésekkel teli világban bemutasson olyan színészeket, művészeket, előadókat, akik küzdenek azért, hogy hazánk a "béke szigete" legyen, és hogy az "ember ne legyen embernek farkasa", ehhez hívjuk segítségül a kultúrát, a zenét és a művészetet.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?