Szerelem van a levegőben

Bakancslistához adom
Sen Çal Kapimi
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török romantikus vígjáték , 65 perc, 2021

Értékelés:

76 szavazatból
Szerinted?

A gyönyörű és rendkívül tehetséges Eda Yildiz (Hande Erçel) nagy álmai szertefoszlanak, amikor megvonják az ösztöndíját az olaszországi egyetemen. Az ösztöndíj-botrány vétlen okozója a rendkívül sikeres építész, Serkan Bolat (Kerem Bürsin), akiért minden nő epekedik. A lány azonban nem alél el a férfitól, és kész revansot venni. Eda és Serkan olyan csatározásba keverednek, amiből csak egy mindent elsöprő szerelemmel lehet győztesen kijutni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Eda Yildiz
Serkan Bolat
Ayfer Yildiz
Engin Sezgin
Melek Yücel
Seyfi Çiçek
Erdem Sangay
Aydan Bolat
Ferit Simsek

Hozzászólások

Szerinted?
Cs.Tibor jan. 04. 00:21:38
Nagyon jó, elkeztem nézni az RTL gold-on aztán félbehagyták hát ez egy tökéletes csatornacsoport.
silviana86 2023 dec. 16. - 21:25:41 Előzmény Michelle01
Szia! :)
Fent van a sorozatbaraton a teljes sorozat úgy is,ahogy nálunk adták/adják a tévében vagyis kb 40 perces részekkel,magyar szinkronnal. :)
Ha rákeresel a sorozatra az oldalon,akkor láthatod,hogy bal oldalon ott van,hogy 0-ik évad és első évad.A 0-ik évadnál találhatók az eredeti nyelven,feliratosan,2 órás részek,ahogy a törököknél eredetileg adták.
Az első évadnál meg azok a részek vannak,ahogy nálunk a tévében adták/adják szinkronosan.És kb 40 percesek a részek. :)
silviana86 2023 dec. 16. - 21:19:01 Előzmény p1964
Szia! :)
A sorozatbarat-ra már nem csak meghívóval lehet bejutni. :)
Már regisztrálni is lehet.A regisztrációs folyamat során válaszolni kell néhány kérdésre is az adatok megadásán kívül.Aztán várni kell,amíg elbírálják,hogy elfogadják a regisztrációdat.Ez lehet néhány óra de több nap is.És ha elfogadják regisztrációdat,akkor erről küldenek egy emailt arra az email címedre,amit megadtál.A spam mappát is nézni kell mert lehet,hogy oda fog kerülni az email,amit küldenek.És nagyon fontos,hogy nem szabad megpróbálni többször regisztrálni mert akkor biztosan nem fogják elfogadni a regisztrációdat.És sose fogják elfogadni.
Van néhány szabály,amit sokan nem tudnak,pedig nagyon fontos.Ezek miatt kitiltanak az oldalról és soha többet nem lehetsz tag.
Pl:
-fiók duplikálás vagyis ha több fiókot csinálsz vagy próbálsz meg csinálni
-letöltés
-ha egymás után sokszor sokáig beletekersz több részbe is
-a részek alatt kommentben tilos bármit belinkelni (még az adott sorozattal kapcsolatban sem szabad)
-tilos sokszor sok részt ok nélkül hibásnak jelölni a link melletti kuka ikonnal,ha egyébként nincs semmi gond a linkekkel és gond nélkül meg lehet nézni a részeket
-tilos a trágárkodás a részek alatti kommentben és a fórumon is
Joel12 2023 jan. 23. - 11:20:38
Harcos Tibi! Szerintem nagyon jó hogy ilyen sorozatokat tesznek be sőt kelene ilyenekből még több. A kész átverés show meg a Gyozike show már 30 éve lejárt lemez nem értem minek kell még mindig sugározni szerintem fölösleges akkoriban sem volt szimpatikus a Gyozike de elsőnek még elment de állandóan ismételni ugyanazokat fölösleges! Néha kell a változatosság!
1/10
HARCOS TIBI 2023 jan. 05. - 18:00:59 1/10
Ezt most miért kellett betenni a Kész átverés elé? Minden este néztük a Kész átverést, párom a Győzikét is, most nem tudjuk nézni, mert túl későn van!
p1964 2022 márc. 29. - 20:39:21 Előzmény jancikam
a sorozatbarát az egy oldal, csak 1 van belőle, de oda csak meghívóval lehet bejutni
p1964 2022 márc. 29. - 20:38:01 Előzmény Michelle01
de oda csak meghívóval lehet bejutni sajnos...
jancikam 2022 márc. 02. - 10:10:57 Előzmény Michelle01
Szia! Te melyik Sorozatbarátot nézed? :)
Michelle01 2022 febr. 23. - 10:42:22
Én a Sorozatbaráton nézem, ott 2 órás egy rész, nulla reklám
Zeynep 2022 jan. 21. - 18:22:54
A "Szerelem van a levegőben" - Sen Cal Kapimi török sorozat két főszereplője Hande Ercel és Kerem Bursin. Kedvenceim. (Természetesen Can Yaman és Demet Özdemir-rel együtt! :)
A fenti sorozat - mint ezt többször is írjuk - 52 bölüm (rész) a wikipédia szerint. Nálunk a háromszorosára nyújtották, azaz 156 részben vetítik. Ráadásul, az egy rész (egy óra)í fele, reklám. Borzasztó!
Így, kedvencek ide, kedvencek oda, szinte nézhetetlen a műsor. Ami nem szól másról, mint hogy a főszereplő szerelmes pár, és a mellékszereplők 2-3 pár között kialakult kapcsolatokat szinte csak a zsörtölődés jellemzi.
A főszereplő páros (Eda Yildiz) és Kerem Bursin (Serkan Bolat) jelenetről jelenetre csak civakodnak. Szinte csak a szó csatákból áll a történet, amely szinte nem halad semmire, a hülyeségeket leszámítva. Szinte követhetetlen,hogy hol is tart most a sorozat. (Viták-reklám-viták-reklám........)
Immáron több, mint 100 rész után továbbra is csak az intrikák, kibékülés, veszekedések világába tartunk.
Nem csodálom, ha a sok török sorozatnál egyre többet halljuk, látjuk, sőt tapasztalhatjuk, hogy egyszerűen abbahagyják/hagyták a forgatást az érdeklődés hiányában, és jónapot! El nem tudom képzelni, hogy az utolsó huszonakárhány részben, mi a fenét tudnak még adni?! A vitatkozáson kívül, ami már unalomba űzi a nézőt! Hiága a két remek főszereplő!

Egyébként, ha a "kevesebb több" elv alapján működtek volna a készítők, remek sorozat lett volna!
Szerintem.
Bonitó 2022 jan. 14. - 20:20:31 Előzmény Hanzu
Hanzu Kedves Szia! Ha egy kicsit visszaolvasol a fórumon, több dolgot is megtudtál volna Edáról.
"A szerelem van a levegőben" azaz " Sen Cal Kapimi " törökül, 52 bölüm (részből) áll.
(Nálunk ez 156 rész)

Íme a Sen Cal Kapimi 52. bölüm (Finale),melyben választ kaphatsz kérdésedre.

https://www.youtube.com/watch?v=62hdNqpbEl8
Hanzu 2022 jan. 14. - 12:35:31 Előzmény _Hande_
Szia,megkérdezhetem ha te már láttad megtudod mondani,hogy Eda tényleg meg fog halni?köszi
Hanzu 2022 jan. 14. - 11:37:34
Sziasztok,igaz hogy a sorozatban Eda meghal,találtam a nézem egy videót,remélem ez nem így lesz,nagyon érdekel ,köszi a válaszokat
10/10
Brigitta1986 2022 jan. 12. - 07:41:58 10/10
Imádom. Láttam eredeti nyelven felirattal végig. Vicces, aranyos, a két főszereplő közt pedig elképesztő a kémia. Imádnivalóak. Vannakb enne bugyuta jelenetek de ez megbocsátható. Cuki és élvezetes kikapcsolódás. Kell az ilyen ebben a rohanó és stresszes világban :)
Bonitó 2021 dec. 16. - 10:16:28
Úgy gondolom, már rég vége lehetne a sorozatnak, ha nem szedik szét, ha nem nyújtják a "háromszorosára" időben a sorozatot.
Értem én, hogy mindez a reklámok miatt van. De, hogy az egy órás rész fele (!!) reklám, nos azért megy a sorozat már csak háttérbe. nálam.
Arról nem beszélve, hogy az egy török bölüm-t három részben adnak le, sokszor már értelmetlenné is tették a megbontott és leadott részt.
Egyébként is Semiha Yildirim (Aysegül Issever) karaktere már nem hiányzott a sorozatba. Ő Eda apai nagymamája. A rendkívül gazdag, mindig is rossz szemmel nézte Eda szülei házasságát, és nem értékeli Serkan Polat-hoz fűződő kapcsolatát. És még mellé írták Balca Kocak (Ilayda Cevik) karakterét, aki az áskálódásban nagymestereként, az állandó hazugságaival, keresztbe rakása már sok a nagymama mellett. ( Tudom, hogy kell a negatív szereplő, hogy kell a feszültség), de megvan az így is a napi sok-sok vitával. Nekem ők nem hiányoztak a sorozatból!
Annak viszon megörültem, mert ha jól láttam, akkor a 28. bölüm-ben (84. részben) szerepel utoljára a nagymama, Tahir, és Balca is. Nem fognak hiányozni! Legalább is nekem!
10/10
_UHDG 2021 dec. 06. - 00:28:44 10/10 Előzmény Smalody
Legtöbb ember nem ismeri és amugy is fizetni kell rá. És nem videan kell nézni hanem Mega n vagy lettöltöd .
10/10
Smalody 2021 dec. 05. - 23:22:41 10/10 Előzmény _UHDG
Nem videa-n kell nézni ott van nCore :D
10/10
_UHDG 2021 nov. 26. - 00:23:57 10/10 Előzmény _UHDG
Már nem elérhetö a videa n , mert „mivel az a jogtulajdonos, Magyar RTL Televízió Zrt. szerzői jogait sérti" de a mega link még elérhetö , bár aki lementete. De aki nem itt megnézhetii FULL HD BAN https://bit.ly/3CPoJxn .
Bonitó 2021 nov. 19. - 19:35:49 Előzmény zuzuzu777
Kérdésedre, hogy " A kopogtatósban EFE, a magas fekete, Olaszból jött tájépítészt láttad a SZULTAN KALBIMIN szerepében? " A válaszom nem.
Nem láttam, de utána néztem.Miután nem tudtam a török film címét, így az Efe-t alakító Ali Ersan Duru életrajzában megtaláltam a film címét ( " Sultan Mahmut Han " azaz a " Szívem szultánja. " )
És igen, a " mi Efé-nk," alias Ali Ersan Duru a főszerepet alakítja benne, Kalbimin Sultani karakterében. (Remélem, egyre gondoltunk?) Még a rövid tartalom:
A Szívem szultána egy török televíziós sorozat, amely 2018-ban készült. Egy oszmán uralkodó és egy orosz lány történetét meséli el. Annának, akinek francia tanárként kellett belépnie a Hárembe, amelyet primitívnek talált. A szultán és a lány mesebeli szerelméről szól a film. Szó se róla nagyon jól áll a szerep " a mi Efé-nknek! :) Legalább olyan jóképű ebben a "turbános" szerelésben (IS", mint anno Burak Özcivit, Bali bég szerepében.
Egyébként én sem néztem sorozatokat, pláne török sorozatot. Ez a mostani a "Szerelem van a levegőben" az utolsó amit még figyelemmel kisérek. Nem szeretnék sorozatfüggő lenni vénségemre, ha már eddig kibírtam. :)És már említett pár török sorozat nézése is úgy kezdődött, hogy talán másfél éve láttam először a török filmet, a Szerelem íze címűt. A kedves, göndör hajú kis srác Bulut, megfogott és a készülék elé ültetett. Aztán megtetszett Can Yaman és Özge Gürel játéka is. Majd jött az Álmodozó, ott már Yaman sok volt, de nagyon megkedveltem a partnerét Demet Özdemir-t. ( És az énekét, táncát is kedveltem a videóin.) Majd amikor ismét egy párt alakított Can és Özge a Mr. Wrong c. sorozatban, addigra már a kigyúrt Can felejtős lett számomra.
Később pedig végképp, amikor Olaszországba költözött és sikert, sikerre halmozott. Kár, hogy nem maradt olyan szerény, mint Kerem Bursin?! Persze lehet, hogy csak szerintem szállt el a siker miatt?! Az alábbi felvételeket látva, peláne a repülőgépes jelenetet, valahogy nemigazán tetszett, nekem sok (kk):
- Can Yaman őrülten szerelmes és a lánykérés előzményei
- Can Yaman megkérte Dilette Leotta kezét, mégpedig egy repülőgép Róma ege és felhői alatt, a következő feliratot lobogtatta és hordozta: " Diletta Leott hozzám jössz feleségül? Szeretlek! "
Az esküvőt állítólag Szicíliában tervezték - a rajongók egy része nem tér magához, mások szkeptikusak a szerelmet illetően (én is! :)))
(Az olasz állampolgárság megszerzésével hozzák kapcsolatba, megint mások pedig egyszerűen nem hiszik el, még mindig azt remélik, ez valami játék, marketing, vagy akármi más)
Hónapok óta pedig nagy a hallgatás, a csend..........
Nem vagyok egy nagy fórumozó (mintahogy őskövület révén, FB-os sem!) Ezért el is köszönök!
Kivánok további jó fórumozást! (Sok szép évet, életet!)
https://www.crush.news/can-yaman-se-casa-pedida-de-mano-con-mensaje-aereo-anillo-de-tiffany-y-la-bendicion-de-la-suegra/
https://www.youtube.com/watch?v=sbEQPmrNesA
https://www.youtube.com/watch?v=wMvd-FJLtxM
https://www.youtube.com/watch?v=spLY-Hr-uEA
zuzuzu777 2021 nov. 19. - 14:24:13 Előzmény Bonitó


1. Igen, így, hogy írod, emlékszem Rád, (még gondolatokat is cseréltünk, de biztos van fél éve) a 3 közül az egyikben: HERCAI, YASAK ELMA v. a YEMIN. Azért emlékszem, mert nekem is tetszik a Zeynep név. A Hercainak vége, de a másik kettőnek soha nem lesz vége!
2. A kopogtatósban EFE, a magas fekete, Olaszból jött tájépítészt láttad a SZULTAN KALBIMIN főszerepében?
3. A VÁRNI A NAPRA csak annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy "A NAPRA" várnak és nem egy akármilyen napra.
4. a BU SEHIR ARKADAN GELECEK zsebkendős volt, de jó, nekem az apja karaktere is tetszett, meg a balerina is. Meg akartam gyorsítóval nézni magyarul, de nem találom, pedig megnéztem úgy is, hogy "ez a város követni fog téged", meg úgy is, hogy "a város szíve" A picur anyukáját pedig mintha lelőtte volna az apja?
5. Can Yaman: egyedül a DONULAY-ban tetszett, az Inadina ask, és a Mr. Wrong már felejthetős, de az ERKENCI KUS volt a csúcs, amikor kiábrándultam végleg belőle. Olaszban már a Sandokan a harmadik sorozata, az első a VIOLA COME IL MARE.
6. Sajnos a törököknél nagyon kevés színész van, aki ne jönne össze a sorozatbeli partnerével.
Úgy rémlik, hogy "Kerenünk" is már apa és a balerina volt az anya a valóságban is.
Pl. Burak Özcivit is már hányadik feleségét (sorozattól függően) fogyasztja?
Nem mondanám, hogy török sorozat fan vagyok, de ha elém kerül vmelyik wikije és tetszik, akkor megnézem.
7. Már köztudott, hogy a Távol-Keleti sorozatokat szoktam inkább nézni, mert rövidebbek és: pl. a török 309. szoba megvan koreai, tajvani és japán változatban is. Nem néztem meg a gyártási éveket, hogy ki-kitől "csente el", de sok török van amit onnan "vesznek" és 5-10 x hosszabbra csinálnak. Sorolhatnám, de nem fogom, csak még az ALEV ALEV.

Köszönöm szépen a videót!
Összes hozzászólás