Szerelmi fogócska

Bakancslistához adom
A la poursuite de l'amour
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-svájci vígjáték, 90 perc, 2005

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Camille és Vincent három éve együtt járnak. "Idő hiányában" ugyan nem házasodtak össze, de azért fontosak egymásnak. Egy napon azonban Camille üres lakásra ér haza, Vincent elhagyta. Nyomozni kezd, s megtalálja a csábító szeretőt, és annak szintén megcsalt párját. A két cserbenhagyott fél, Camille és Zac pillanatok alatt szövetséget kötnek, s elhatározzák, móresre tanítják hűtlen párjaikat. Ám miközben a legképtelenebb bosszantásokat kiforralják, a két elhagyott sorstárs észrevétlenül egymásra talál. A Párizsban játszódó romantikus vígjáték franciás könnyedséggel, bohósággal és finom árnyalatokkal nyűgöz le bennünket. A főszerepet a Csillagjegyek című sorozatból nálunk is megkedvelt tüneményes színésznő alakítja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
mnevagreta 2019 márc. 09. - 20:02:39 10/10
Ez egy nagyon-nagyon aranyos kis film, régen láttam a TV-ben. Nagyon szeretném újra megnézni, de sehol nem találom, tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehetne megszerezni a filmet? Minden használható infót nagyon köszönök előre is!
Yogibear974 2007 szept. 09. - 08:14:24 Előzmény Noncsa
Regg'!

Szerintem is nagyon aranyos volt, olyan összbújós esti romantikus tévézõs, szerintem:D
A csiínésznõ meg nagyon bájos ;)lesz a jövõhéten is egy filmje szombaton

url: http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=840

Nap'!
Noncsa 2007 jún. 03. - 09:06:30
Sztem aranyos film volt, igaz nem egy tök új történet, de legalább nem volt kiszámítható a folyamata, legalább is a vége
a két fõszereplõ nagyon helyes volt