Szilveszter 2015

Bakancslistához adom
magyar show-műsor, 88 perc, 2015

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A szolnoki Szigligeti Színház évzáró gálaműsorában ezúttal is a legnépszerűbb operett- és musical-dallamok csendülnek fel: részletek a Denevérből, a Hello Dollyból, az Irma te édes-ből, de hallhatjuk a Csárdáskirálynő és a Mágnás Miska dalait is; a műsor prózai részében pedig nem csak a humor jól ismert nagyágyúi szerepelnek, hanem egy kedves meglepetés-vendég is betoppan a színpadra.

Hozzászólások

Szerinted?
Edmond Dantes 2016 jan. 01. - 16:02:52
Kétségem sincs afelõl h anyósod erõs, kemény asszony és sok terhet cipel(t) és bír(t) el, sok mindent túlélt. Ezek szt ezt is...
Cordelia 2016 jan. 01. - 15:24:32
anyósom minden évben nézi és idén is sikerült neki, az élet megy tovább :)
Edmond Dantes 2016 jan. 01. - 14:51:05
Azon tûnõdöm, vajon a teljes érdektelenségbe fulladás = zéró nézettség és/vagy a mifelénk mindenre ki- és átterjedõ általános apátia és rálegyintés okán nem szólt eddig senki hozzá ahhoz a rettenethez, amivel a köztévé kedveskedett tegnap 22h30-23h59 között hûséges (?) közönségének vagy senki nem talál méltó szavakat annak a...hadd írjak már én is egyszer valami erõsebb szót: katasztrofális förmedvénynek a kritizálására, amit Szolnokról kaptunk? A színésznyugdíjas-klub szerepeltetésérõl, a zömmel teltkarcsú, hangtalan, öreg(ecskedõ) helyi sztárokról, a terjengõ vidéki-kultúrház-brettli fílingról és hasonlókról most nagyvonalúan megfeledkezve (jobb úgy) csupán annyit kérdezek tisztelettel: gálamûsor-szerkesztésrõl senki nem hallott még arrafelé? Ha egy kalapból random huzigálták volna elõ a számokat, az is jobb mûsorrendet hozott volna. És hányszor is danolták el a Hajmási Pétert?

Viszont kétségkívül jó hír, hogy a direktor urat ismét Szolnokon és Szolnokról láthattuk (viszont) és nem a Szent István körúti teátrumban/ból, ahová a sors különös kegye folytán eleddig nem jutott el-vissza.