Teljes leszámolás

Bakancslistához adom
Ultimate justice
16 éven aluliak számára nem ajánlott német akcióthriller, 93 perc, 2017

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Gus (Mark Dacascos) és egykori parancsnoka, Hans Sturm (Wolfgang Riehm) egy magán biztonsági céget alapítottak, melynek mottója: az élet küzdelem. Jól képzett, harcedzett egykori katonákkal épp egy túszt szabadítanak ki az emberrablók fogságából, akiért nem akartak váltságdíjat fizetni. Egyik emberük, Brenner meghal az akció során. Gus úgy dönt, eladja a céget. Hans egyáltalán nem örül, neki a cég jelenti az életet. Gus partiján azonban megismeri Michaelát, és boldog családként élnek kislányukkal, mígnem egy éjszaka álarcos férfiak betörnek hozzájuk, feleségét megerőszakolják, majd lelövik, kislányát elrabolják. Gus összeszedi a régi csapatot, hogy kiszabadítsák a kislányt. Az ellenfél azonban mindig egy lépéssel előttük jár, és a csapat tagjait sorra megölik...

Stáblista:

Szereplők

Gustav-Ferdinand 'Gus' von Behren
Frank Radowsky
Benjamin 'Benny' Scholz
Joachim 'Joe' Weller
Günther Klopp

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe 2023 jún. 20. - 16:02:38 6/10
Mindjárt az első tíz percben volt egy olyan érzésem, hogy ez egy B-kategóriás film lesz. Pláne, amikor megláttam benne Matthias Hues-t. Ez a későbbiekben be is igazolódott, kaptam egy meghalt a társam-kiszállok-aztán újra vissza-segítek-bosszút állok mozit… Csak végig kerestem a választ arra, hogy mi miért történik. Persze a banális válasz csak a legvégén hangzott el – csak azt nem tudom, a sok ember halála mindezt megérte-e? Hiszen a végére szinte senki sem maradt életben. Maga a film tényleg nem emelkedik ki a közepes akciófilmek sorából, bár régen ezt elvárhattuk volna Dacascos-tól. Voltak benne unalmas, semmitmondó részek, voltak benne akciódús jelenetek, sok harcművészeti megoldás – bár ez nem volt furcsa, hiszen Dacascos-on kívül több szereplő is űz ilyen sportokat. Összességében közepes, egyszer megnézhető.
5/10
Dörflinger 2023 márc. 11. - 17:31:34 5/10
A történet nem túl erős, de a végére minden kiderül, hogy mi miért történt. Néha átcsap a verekedős jeleneteknél amolyan Bud Spencer-es pofozkodásba, ami kicsit megmosolyogtató volt, néha meg egész komoly Jason Statham-es bunyó alakul ki. Kicsit öszvér film. Amúgy meg számtalan hulla, és lövöldözés.
5/10
8/10
tazmanch 2021 márc. 08. - 23:48:23 8/10
Egész korrekt kis 'Zs' film volt, ráadásul német. :) Oké, kicsit Cobra11 feeling, de tele van akcióval, jól megcsinált bunyókkal és még a sztori is rendben. Nem beszélve róla, hogy M.Dacascos kábé harmadvirágzását éli 50+osan, illetve felbukkan a régi nagy harcos M.Hues is. Egyszer-kétszeri nézésre simán jó a cucc.
Fanyuka 2019 máj. 29. - 12:18:26
PORT.hu helyett:
Gus és egykori parancsnoka, Hans Sturm egy magán biztonsági céget alapítottak, melynek mottója: az élet küzdelem. Jól képzett, harcedzett egykori katonákkal épp egy túszt szabadítanak ki az emberrablók fogságából, akiért nem akartak váltságdíjat fizetni. Egyik emberük, Brenner meghal az akció során. Gus úgy dönt, eladja a céget. Hans egyáltalán nem örül, neki a cég jelenti az életet. Gus partiján azonban megismeri Michaelát, és boldog családként élnek kislányukkal, mígnem egy éjszaka álarcos férfiak betörnek hozzájuk, feleségét megerőszakolják, majd lelövik, kislányát elrabolják. Gus összeszedi a régi csapatot, hogy kiszabadítsák a kislányt. Az ellenfél azonban mindig egy lépéssel előttük jár, és a csapat tagjait sorra megölik...
Talavera 2019 márc. 27. - 08:22:49
Lehet egyfajta kritika, hogy olyan ócska film, nem vesződnek a tartalmával, úgyse nézi senki ?
hagyo.kovats 2019 márc. 27. - 07:39:21
Tartalom? Előzetes kép, filmrészlet? Szokjunk le róla? Mindenki keresse meg magának?
seberla 2018 nov. 19. - 14:37:23 Előzmény pkovaks
arról nem szólva, hogy , hogy itt minden film baromi későn kezdődik. Felvehetnénk, de fél éjszaka menjen minden alkalommal kütyü?!
pkovaks 2018 nov. 19. - 13:46:42
Bravo ! Egy ujabb gyöngyszem, tartalomleiras nelkul...