Tengerparti fenegyerek

Bakancslistához adom
Son of the Beach
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 2000

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Malibu Adjacentben, Notch Johnson, a "Világ legjobb Életmentője" és a gyönyörű, de üresfejű életmentőkből álló csapata tartja szemmel a napot és a szörfözőket. Az "Üdvözöljük Malibu Adjacentben" táblán szereplő izmos alak korántsem hasonlít Notchra. Őt a szíve, a kötelességtudata és a több mint 8 millió életmentés tette naggyá, melyet a tengerparton végzett. Viszont emberei tökéletes testtel rendelkeznek: B.J. Cummings, a kedves és megbízható lány, Chip Rommell, a német születésű és Schwarzeneggerre hasonlító pasi, Jamaica St. Croix és Kimberlee Clark, az egyetlen akinek van némi sütnivalója az egész csapatban.

Johnsonnak és szexis csapatának minden héten újabb feladatot kell megoldania. Gyilkosságot derítenek fel, drogcsempészekre bukkannak, vagy segítenek egy csinos nőnek, hogy leküzdje a bikini-pántok iránti félelmét.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Notch Johnson
Kimberlee Clark
B.J. Cummings
Jamaica St. Croix
Chip Rommel
Porcelain Bidet
Anita Massengil

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
terranova56 2014 ápr. 27. - 03:35:39
pozitiv vagy negativ ez egy paródia
1/10
Pickwick 2014 febr. 17. - 01:32:23 1/10
Valóban elképesztõ sorozat! Amikor elõször láttam, el sem akartam hinni, hogy ez megy a tv-ben (mondjuk már a Cool tv-n sem kell meglepõdni...). Néztem pár percig (majdnem végignéztem), mert annyira rossz volt, hogy nem akartam elhinni, hogy ezt komolyan gondolta bárki is. Valami borzalmas, idegesítõ, kicsit sem humoros sorozat, sokszor már hányingerkeltõ is, az embernek inkább sírni lenne kedve, hogy ilyen világban élünk, ahol ilyesmi kell a népnek.
Volt szerencsém több részhez is, illetve részletekhez, mert meg szoktam nézni olykor az Elveszett ereklyék fosztogatói c. sorozat ismétlését, és ugye elõtte ez van adásban... De számomra egyértelmûen nézhetetlen, az ezzel vallatni lehetne kategória. Túlzás nélkül mondom, hogy számomra annyira színvonaltalan, hogy kell utána egy kis idõ, amíg összeszedem magam, annyira képes lefárasztani.

És nem kérek senkitõl beszólást, az oldalnak ugyanis nem az a lényege, hogy csak pozitív véleményt írjunk.
robicsek2 2013 okt. 10. - 23:39:53 Előzmény kiceg
Bezzeg a Valo P.csákat elõszeretettel mutogatták egy enyhe kitakarással.
10/10
kiceg 2013 febr. 14. - 10:05:15 10/10
Ne tudná késõbb sugározni a Cool?

Mellesleg minek rá 15-ös karika? Fényes nappal sugározta a Viasat 3 anno.
Leadfoot 2013 febr. 13. - 15:38:54
Hatalmas sorozat. Viszont a szinkron mindenképp gáz. A poénok felét simán kinyírja, kezdve a nevekkel.
Hirvaer 2013 febr. 08. - 00:25:07
Háth ez a sorozat valami iszonyatosan súlyos :D :D
10/10
Pistee 2009 jan. 13. - 01:19:22 10/10
Iszonyat nagy sorozat.
Kár, h. itthon az utolsó évadot nem az eredeti szinkroncsapat szinkronizálta, hanem valami olcsó költségvetésû banda. Annyira rossz lett, h. nem lehetett élvezni a poénokat. Ha valakinek esetleg megvan a sorozat, akár eredeti hanggal, az szóljon légyszi.