Timber, a kincskereső csodakutya

Bakancslistához adom
Timber the Treasure Dog
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai családi film, 89 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Timber egy energikus, imádnivaló Husky kutyus, aki egy szép napon a Jones család farmjára kerül, ahol új gazdákra lel a tizenkét éves Mikey és nővére, Claire személyében. Épp időben érkezik, ugyanis a gyerekeknek szükségük van minden segítségre, hogy megakadályozzák az álnok Casper Stonewallt abban, hogy beépítse a gyönyörű farmot. Mikor Mikey rábukkan egy titokzatos kincses térképre, már csak követniük kell a nyomokat, hogy megleljék az elveszettnek hitt aranyat, megakadályozva így Stonewell-t a vidék megvásárlásában.
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Szereplők

Timber hangja
Mikey Jones
Billie Fanning
Jamie Fanning
Emmet Jones

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
dosandor 2022 jan. 02. - 12:03:27
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :) 6-10 éves gyerekeknek szerintem is remek szórakozás ez a mai környezetben játszódó mese. Én a nejemmel 60 év fölött néztük meg. Jó kikapcsolódás volt, nem kell mindig magvas, mélyen szántó gondolatú filmeket nézni. Talán Stonewall két embere kissé túljátszotta a szerepét. Kisgyerekkoromban, ha láthattam volna ilyet, biztos borzasztóan nagy élmény lett volna.
7/10
alien1976 2016 aug. 17. - 05:47:45 7/10
A történet már ezerszer látott, mondhatnánk lerágott csont. Bajban lévõ család........kincses térkép....+ 1 hozzá tartozó kutya.......elszökött gyerekek.......
De gyerekeknek kimondottan jó kis mese. Nem kell nagy reményeket fûzni hozzá, csak kikapcsolódni, s gy normál családi filmet kapunk. A táj, s a képek kimondottan szépek. A bánya résznél ne értettem miért kellett annyira rángatni a kamerát.
pimi 2016 júl. 16. - 07:46:23
Ez a téma ismerõs valahonnan. Megvan! Minden második amerikai film a westernek remake-ja.
10/10
Antal kóti 2016 júl. 04. - 10:10:06 10/10
Nagyon szép film!!! Érdemes megnézni!!!