Tiszta lappal

Bakancslistához adom
I'll Follow You Down
kanadai filmdráma, 93 perc, 2013

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Miután egy üzleti úton titokzatosan nyoma vész Gabrielnek, a professzor családja nehéz időket él meg. Felesége depressziós lesz és számtalan alkalommal kísérel meg öngyilkosságot. Fia, Erol élete sem alakul valami fényesen, ugyanis az érzelmileg instabil édesanyja miatt fel kell adnia az igen kecsegtető karrierjét. A család számára azonban felcsillan egy esély, hogy megtudják mi történt akkor rég, amikor Gabriel nem tért vissza üzleti útjáról.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2015 júl. 28. - 00:54:32
Elkezdtem, néztem kb. egy órát, aztán feladtam.
Unalmas, vontatott, izgalom nélküli.
3/10
stupek2 2015 júl. 08. - 12:53:32 3/10
Elõször bûnügyi filmre gondoltam, majd egy idõutazásosra. De sajnos nem történt semmi a filmben, ami elindította volna a cselekményt. A 40. percben arra gondoltam, na most kezdõdik, de a lelkizés tovább folytatódott. Sokszor pedzegették az idõutazás, visszatérés paradoxont, hogy egész más lesz, ha sikerül, de az élet tovább folyt. Igazándiból 1:07-kor kezdõdik egy idõutazás.
Apa-fia találkozását megrendezhették volna jobban is, semmi érzelem nincs a fiúban a 12 éve nem látott apa iránt. A film vége annyira összekapkodott, hogy csak csodálkoztam, már vége? Felmerült bennem, akkor miért néztem másfél órán át? 3 pont