Valentin-napi meglepetés

Bakancslistához adom
Obvious Child
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 83 perc, 2014

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A huszonéves humorista néhány óra leforgása alatt alatt pasit és állást veszít. Az összeomlás fergeteges egyéjszakás kalandhoz, az pedig nem várt terhességhez, majd abortuszhoz vezet. Ahogy mondani szokás, innen szép nyerni - de úgy tűnik, hogy a Valentin-nap környékén még ez sem lehetetlen.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2020 jún. 19. - 07:30:29 7/10
Én is haragudtam. Ma már annyi mindent lehet csinálni egy kisbabával. Fel lehet nevelni, el lehet ajándékozni, el lehet adni, postázni lehet a nagyszülőknek kutya helyett, vagy magunk helyett. Nem kell feltétlenül megölni. Legalább is nem azonnal. Megvárhatnánk, amíg felnő, és jól felbosszant.
Nem értem az embereket. Miért nem szólnak annak, akit szeretnek. Valahogy így: mókuskám / kedvesem / kicsikém / drágaságom / picinyem / te szerencsétlen hülyegyerek / te barom / te idióta / tudod, hogy a barátod vagyok / tudod, hogy imádlak / hisz tudod, hisz én is tudom, hogy mennyire szereted csinálni / hogy tapsolnak neked / hogy bátorítanak / hogy már kislányként is / hogy anyád papucsában / hogy kezedben egy banánnal / és mi kacagtunk / és mindenki nevetett, de már nem vagy kislány és ezt abba kéne hagynod. Hiszen nem vagy vicces. Hiszen a legbelső titkaidat teregeted ki. Hiszen azon nevetnek, hogy mekkora dinnye vagy. De csak azok, akik nem mennek el, mert gusztustalan vagy, hisz olyan dolgok is kicsusszannak a szádból, amik máshonnan szoktak és ez egyáltalán nem mókás.
Erről nem a film tehet. Se a haragomról, se másról. Ez a film jó. Kissé fura emberkékről szól, de tök reális. Van ilyen. Thornak nincs kalapácsa, a Pókember nem tud ugrálni és Superman sem repül, de ilyen emberek léteznek és ilyen tánc is létezik és az a jó, hogy ilyen dolgokról is csinálnak filmet.
kino21 2020 máj. 17. - 01:23:57
Ez valami undormány, igaz, még csak 10 percet láttam belőle.
1/10
Péter Chupi 2019 febr. 14. - 17:17:33 1/10
"The Bastard kid" vagy "Catastrophe" jobb cím lenne ennek a filmnek.