Will és a haverok

Bakancslistához adom
Young Americans
amerikai tévéfilmsorozat, 2000

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A shakespeare-i bonyodalmakat felvonultató történet helyszíne New England egy exkluzív bentlakásos fiúiskolája, a Rawley Akadémia, melynek diákjai első ízben hagyják el otthonukat, hogy helyt álljanak a családtól távol, az élet sodrában egyedül. Scout Calhoun és Will Krudski áll az események középpontjában, akik szobatársak a Rawley-n. Scout gazdag és kivételezett helyzetű családból érkezik, és ahhoz van szokva, hogy mindent megkap, amit csak megkíván. Will viszont egy helyi munkás fia, aki goromba, alkoholista apjától próbál menekülni, és csalással jutott át a felvételi vizsgán. Scout őrülten szerelmes egy gyönyörű, helyi lányba, Bella Banks-be, de egy sötét titok nem engedi beteljesülni szerelmüket. Barátjuk, Hamilton Fleming egy különös vonzalom áldozatává válik, melynek révén komolyan el kell gondolkodnia arról, hogy nem homoszexuális-e: egyre inkább közel kerül Jake Pratt-hez, a magát fiúnak álcázó lányhoz.
A rejtélyek - mi állít áthatolhatatlan korlátot két őrülten szerelmes fiatal közé? - és félreértések - Jake, akit mindenki fiúnak vél, de valójában lány - valamint a szegénységből kitörni vágyó hős története izgalmas és szórakoztató és valós bonyodalmakat eredményeznek. Igazi kamaszok botladozásait követhetjük nyomon, akik igyekeznek helyes döntéseket hozni, de tapasztalatlanságukból következően mégis sokszor rossz irányba indulnak.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Scout Calhoun
William 'Will' Krudski
Jacqueline 'Jake' Pratt
Bella Banks
Brian Krudski

Hozzászólások

Szerinted?
MiaLarge 2011 aug. 24. - 17:45:03
Készült ehhez a filmhez magyar felirat?
Ha nem , akkor hol tudnám magyarul letölteni?
Már kerestem sokfelé, de semmi.. :/
Hana05 2011 ápr. 16. - 10:54:46
Wow :O Csak most látom, hogy Ian Somerhalder játszotta benne Hamiltont! Azt hittem, a Vámpírnaplókon kívül nem láttam még más sorozatban, de ezek szerint mégis :)) De jó régen volt, mikor adták ezt a sorozatot (legalábbis én 8-9 éve néztem), igazán mûsorra tûzhetnék újra...
Hana05 2009 máj. 26. - 11:21:43
Ez jó sorozat volt, csak nagyon rövid ^^
gemini22 2008 jan. 06. - 21:02:28
Ez volt az elsõ sorozat, amiben láttam Ian Somerhalder-t és Matt Czuchry-t. :)
Nekem is tetszett, a Dawson's Creek után maradt "ûrt" :) pótolni tudta, amikor leadták.
10/10
Repaci 2008 jan. 06. - 20:39:17 10/10
Ez a kedvenc sorozatom es remelem meg fogjak adni a tvben!!
Egy költõ 2006 szept. 30. - 17:28:51
Sztem nagyon jó kis sorozat, kár hogy nem adják Magyarországon és hogy kevesen ismerik. Katherina Moennig baromi jó benne.