Wolff - Veszélyes bevetésen

Bakancslistához adom
Wolff - Kampf im Revier
német akciófilm, 92 perc, 2012

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Hat év telt el azóta, hogy Wolff parancsnok majdnem az életével fizetett a szolgálatért. Miután szerencsésen felébredt a kómából, még évekig tartó rehabilitációban kellett résztvennie. Végül a rendőrakadémián kapott állást, azonban egy nap nem jelent meg órát tartani és mivel a hidevgérrel meggyilkolt ember kábítószerkereskedő volt, a gyanú egyből Wolffra terelődik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2015 jún. 23. - 19:42:47
Sajnos tucatfilm, nem nagyon sikerült semmi újat belepakolniuk az alkotóknak a produkcióba. Õszintén megvallva ennél azért többre számítottam, ki lehetett volna használni pl. azt is, hogy a fickónak a saját volt tanára ellen kell nyomoznia, meg hogy az ügy rossz emlékeket idéz fel benne, de valahogy csak említés szintjén sikerült belevenni ezeket a dolgokat, pedig kitûnõ lélektani szálak lehettek volna. Kicsit kurtán-furcsán ért véget a film, mert lehet, hogy én bambultam el közben, de nem igazán találtam magyarázatot arra, hogy

SPOILER

ha Wolff csak vaktölténnyel lõtt rá a drogdílerre, akkor a csaj nyírta-e ki a csávót, és ha igen, akkor ezek szerint követte Wolffot, vagy nem tudom, szóval ez a része számomra nem igazán állt össze a sztorinak, mondjuk az is igaz, hogy közben mást is csináltam.

SPOILER OFF

Szóval ezért is kár volt a celluloid, eléggé gyenge akármi sikeredett belõle, úgy tûnik, az AMC is nagyrészt csak ezeket a filmeket tudja vetíteni, a jobbak meg valahol a sarokban porosodnak.