Az aktuális rész ismertetője: Az adásban három helyszínen készít finomabbnál finomabb ételeket az ismert séf. Buday Péter a főzés mellett számos izgalmas dolgot is kipróbál: Dobogókőn tesz egy rövid kört egy óriás hókotróban, majd a Zsindelyes turistaháznál nyitott tűznél a lángoló szarvas-nyárs titkaival ismerteti meg a Magyar Televízió nézőit. Visegrádon pedig a hatalmas hóágyú használatával próbálkozik, utána már a Makovecz-házban mustáros pirított vaddisznómájat készít. Innen gyorsan tovább megy, quadra pattan, de kipróbál egy 12 személyes harci járművet is. Domonyvölgyben, a tópartján sertéshús lesz az alapanyag és közben folyton magyaráz-magyaráz, főz és főz, miközben remek hangulatot varázsol nem csupán a helyszínen lévőknek, hanem a képernyő előtt ülőknek is...
A műsor ismertetése: Buday Péter mesterszakács saját műsort kapott! Egy olyan műsort, ahol megismerhetik őt magát, barátait, s főleg azt, hogy milyen profin és mégis mennyi humorral készít fantasztikus ételeket. Nézzék meg: bizony, most a Buday jön!
Hozzászólások