Géniusz / 0704

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Háromdimenziós találkozások a virtuális térben! Ezúttal megtudhatják, hogyan lehet Budapestről irányítani egy Japán robotot, valamint azt is hogy, miként néz ki egy szuperbiztos banki páncélzár, amit egy magyar diák fejlesztett ki! Kutatás és Fejlesztés Magyarországon, avagy a jelen Géniuszai!

A műsor ismertetése: Megfog, tapint és érzékel! A Géniusz első adásából megtudhatják, milyenek lesznek a holnap robotjai és hogy fog kinézni egy távbeszélgetés a jövőben, mindez egy magyar találmánynak köszönhetően. Kutatás és Fejlesztés Magyarországon, avagy a jelen Géniuszai!

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Pánczélné Novák Judit 2009 szept. 20. - 16:18:54
tegnap szombaton sajnos késõn kapcsolódtam be a mûsor nézésébe. Nagyon érdekes volt. Sajnos amire a kisfiam becsalogattam a játszásból Õ már nem láthatta a trükköket, ahogy egy-egy izgalmas jelenet készül. Pedig jót tett volna neki, mert a filmek végére nagyon beleéli magát a szörnyûségekbe. Szeretnénk még egyszer, egy ismétlésben látni a tegnapi mûsort.Nagyon lenyûgözött engem is.
geniuszblog 2009 júl. 30. - 01:05:34 Előzmény zenzen
GÉNIUSZ együttes - koncertek:
augusztus 6. Zöld Pardon – ZP
szeptember 5. SzeptEmberFeszt – Népliget
szeptember 26. Budapest Sportaréna
http://www.myspace.com/geniuszkincskereso
http://geniuszegyuttes.freeblog.hu/
http://geniuszegyuttes.hu/
Viola Erzsébet 2009 jan. 27. - 21:37:46 Előzmény zenzen
Jó és érdekes ez a mûsor, csak azt sajnálom, hogy ilyen késõn adják. Elõtte mindenhol akciófilm, krimi megy, amit nem vagyok hajlandó megnézni. Mire ez a mûsor elkezdõdik, elalszom :-(
zenzen 2009 jan. 11. - 07:35:04
Sziasztok! Tegnap volt az elsõ rész, ami nagyon érdekes volt. Érdekes volt, ahogyan bemutatták az embereket, és a különbözõ innovációkat. Vidám volt a narrátor szövege. Remélem, a következõ rész is ilyen érdekes lesz. Andrea