A világ 100 csodája

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott II / 12. rész, 55 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A sorozat 2. évadjában is csodálatos, különleges helyeket ismerünk meg a világ minden tájáról, melyek közül több az UNESCO Világörökség része. Fő látnivalók: A Panama-csatorna, Panama; Saint-Germain-en-Laye-kastély, Franciaország; Chichen Itza, Yucatán, Mexikó; Santiago és Valparaiso, Chil; Szűz Mária-katedrális, Burgos, Spanyolország;A toulouse-i Capitole, Toulouse, Franciaország; Piazza del Campo, Siena, Olaszország.

A műsor ismertetése: A sorozat csodálatos, egyedi helyeket mutat be a világ minden tájáról, melyek közül több az UNESCO Világörökség része. A világ a 7 csodáján már jóval túlnőtt. A civilizációk története bővelkedik a különböző régi, még létező és mára már eltűnt kultúrák régészeti maradványaiban, mint Kína, Egyiptom, Mezopotámia, a Hellén és Római Birodalom megőrzött kincsei. Az utazásokkal, idővel kitágult az ismert csodák, természeti és emberek alkotta szépségek, misztikus helyek köre. Az egyes epizódok rövid bemutatói láttán kedvünk támadna "bejárni a Földet, minden zegzugát"…

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2022 ápr. 29. - 13:00:27
Üzenem a t. forditónak, hogy Benito Pablo Juarez Garcia NEM INDIAI származású volt, ahogy itt mesélték, hanem indián őslakos volt.
San Felipe Nérit pedig mi magyarok Néri Szent Fülöpként tiszteljük. (ha már forditanak...)
10/10
DUNAWÖLD 2021 dec. 08. - 17:50:10 10/10
A mai rész nem jól van megadva.
Semmi Kína.
India, a mayák stb.