Stahl konyhája

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott főzőshow, VIII / 17. rész, 25 perc

Értékelés:

271 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

271 szavazatból
Szerinted?
Vetítések:
6:45, vasárnap (november 24.)
TV2 Séf

6:35, hétfő (november 25.)
TV2 Séf

6:35, kedd (november 26.)
TV2 Séf

A műsor ismertetése: Stahl konyhája című televíziós főzőműsor-sorozat különbözik az eddigi főzős programoktól. Ebben a műsorban nem fehér egyenruhás éttermi séfek varázsolnak csoda-ételeket stúdiók díszlet-konyháiban, hanem az elfoglalt nők mindennapjait élő, főzni szenvedélyesen szerető ember ad ötleteket, hogyan egyeztethető össze nap mint nap a főzés és a pörgés. Stahl Judit szakképzett cukrász és séf, a műsorban azonban az ételkészítés és az evés iránt lelkesedő magánember hangján szólal meg. Az adásokat átszövi Judit ragadós és kedvcsináló lelkesedése, rajongása a gasztronómiáért. A jelszavak: egyszerűen, gyorsan, finomat!

Az adásokban Judit egy-egy gyorsan, akár aznap este vacsorára is elkészíthető ételt mutat be, a vasárnapi adás pedig kiegészül különféle színes, rövid érdekességekkel: a Judit Főzőiskolájának séf-tanára 3 percben egy-egy ételkészítési fogást tanít meg (Hogyan kell helyesen csirkét kötözni? Hogyan filézzünk lapos halat? Mi a sikeres pirítás 5 alapszabálya?), más szakértők pedig különböző háztartás-vezetési tanácsokat adnak, a szezonális asztaldíszektől a 10 fős party lakásdekorációs lehetőségeiig. Természetesen egyik műsorból sem hiányzik majd a nézőknek szóló recept-verseny sem.

Évadok:

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
ponca 2020 okt. 12. - 06:35:44 1/10
Nézhetetlen ez a sok koppintás, semmi új vagy ütős saját recept.
tom55 2018 aug. 11. - 14:03:24
Hihetetlen hogy a lánya is milyen nagy már. És milyen értelmes, aranyos.
Qksika 2018 jún. 18. - 17:34:50 Előzmény dokodil
Sosem volt riporter, hírolvasó volt súgógépről.
filoszemitabéluska 2017 ápr. 09. - 16:05:59
Stahl konyhája:
maceszgombóc leves,
sólet,
töltött libanyak,
9/10
RedTiger 2017 ápr. 09. - 14:18:00 9/10
Erre sajnos nem tudok válaszolni, bár azt hiszem ha tudnék az akkor is csak egy földrajzi helymeghatározás lenne...persze mindig kikiáltanak egy-két helyet a legjobbnak...
9/10
RedTiger 2017 ápr. 09. - 14:11:02 9/10
Ez így igaz :)
9/10
RedTiger 2017 ápr. 06. - 19:17:42 9/10
Szerintem az a profi aki tanulta egy olyan helyen amit jegyeznek, és csinálja is...amennyire én tudom, Stahl Judit olyan helyen tanulta, és azóta csinálja is.Én olyan helyen dolgozom ahol azt amit csinálok, soha nem tanultam, csak a gyakorlat hozta a tudásomat, persze így is profivá válhatna az ember de jóval több korlátba ütközik (mivel nincs diplomája), tehát profivá soha nem válhat. Persze nyilván aki tanulta és csinálja is az sem biztos hogy profi, de azért ha körülnézünk a világban ez beigazolódik...szerintem... :)
9/10
RedTiger 2017 ápr. 06. - 19:11:27 9/10 Előzmény vino-et-veritas
Köszi, már ez is segítség volt, bár nekem is eszembe juthatott vollna...hiába, én valóban nem vagyok egy konyhatündér...:D
frenchbullie 2017 márc. 17. - 10:16:27 Előzmény dokodil
Üdv! Régen láttam Stahl konyháját, de nálam ez volt az egyik ok, amiért nem nézem. Engem is taszított, hogy mindenbe belenyal, belekóstol kézzel, ahelyett, hogy egy kanalat használna. Lehet, hogy túl finnyás vagyok, de ez van.:-)
vino-et-veritas 2017 márc. 17. - 07:13:47
Én magam nem készítettem (általában nem fõzök ilyesmit), csak a feleségem. Nálunk õ a "tojásgyümölcs-felelõs"...
Talán csak annyi a különbség, hogy egy kevés fûszeres darálthús és rizs is megy a töltelékbe.
Összes hozzászólás