COBRA - A Válságstáb

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol krimisorozat, I / 4. rész, 44 perc

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sutherlandnak arra kell választ adnia, hogy mennyit tud arról, hogy lánya is érintett volt barátja halálának ügyében. Anna Eleanor segítségét kéri abban, hogy helyén tudja kezelni az Edinnel kapcsolatosan felmerült új információkat. Mindeközben egy új fenyegetés üti fel a fejét, amint a közhangulat egyre viharosabbá válik.

A műsor ismertetése: Az Elveszettek (The Missing) producereinek vadonatúj, akciódús sorozatában végigkövethetjük, hogyan reagál egy eddig soha nem látott természeti katasztrófára a brit kormány COBRA elnevezésű válságkezelő csapata. A politikusokból, köztisztviselőkből, katonai felsővezetésből, valamint hírszerzési és intézményi vezetőkből álló multidiszciplináris csoportot az Egyesült Királyság miniszterelnöke, Robert Sutherland (Robert Carlyle) vezeti. Miközben a válságstáb mindent megtesz, hogy kezelje a helyzetet és megfelelő megoldási tervet dolgozzon ki erre a váratlan eseményre, nemcsak szakmai, de magánéletük is bonyolódik. A lebilincselő sorozat egyik főszereplője nem más, mint A korona (The Crown) című sikersorozatból ismert Victoria Hamilton.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Robert Sutherland
Anna Marshall
Fraser Walker
Archie Glover-Morgan
Francine Bridge
Rachel Sutherland
Stuart Collier
Eleanor James
Peter Mott

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
grp 2021 aug. 30. - 02:07:52
10 percet néztem és 5 lóláb lógott ki. Aki szereti a liberális slágertémákat annak ajánlom. Aki nem tudja mi az, annak veszélyes agymosás.