Bódi Margó ízvilága

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar ismeretterjesztő filmsorozat, II / 5. rész, 24 perc

Értékelés:

58 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

58 szavazatból
Szerinted?
Vetítések:
18:00, péntek (december 13.)
TV Paprika

4:30, szombat (december 14.)
TV Paprika

18:00, hétfő (december 16.)
TV Paprika

Az aktuális rész ismertetője: Guszti beszerzi a bárányt, majd Palácsik Lilla és Visváder Tamás a vendégek.

A műsor ismertetése: Bódi Margóról köztudott, hogy kiváló vendéglátó és remek szakács. Margó első önálló főzősorozatában a családi kedvenceket készíti el a sógornője, Ági segítségével. A nagyecsedi konyhában nem hétköznapi alapanyagokból készültek az ételek, minden friss és házi a tojástól a húsokig, a zöldségektől a friss fűszerekig.
Főzés közben előkerül néhány, az adott étellel kapcsolatos történet, sztori, és az autentikus ízek és a vidám hangulat mellett a műsorban néhány tradícionális roma szokással is megismerkedhetünk.

Évadok:

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
ponca 2020 nov. 08. - 18:20:43 1/10
Tizen éve is borzalmasak voltak ezek a zsírban tocsogó, egészségtelen kaják, ma még inkább felejtős ez a fajta főzés. Azok az adagok és az a fajta pocsékolás, ami ebben a sorozatban látható az borzalmas!
Ráadásul a magyar nyelv elleni támadás a műsor! (kaphassa és társai)
Minek ezt ismételgetni, újra és újra műsorra tűzni?
Sárga_rigó 2015 szept. 16. - 14:34:29
De legalább már tudjuk, hogy mitõl van Bódi Gusztinak havonta egy szívinfarktusa......hát nem a tofutól :-))
vendus 2015 febr. 25. - 18:52:05 Előzmény Qksika
Valamikor, mikor új volt a mûsor néztem néhányat, majd közben bevettem egy Bilagitot, Mezymet, egy kis kanál szódabikarbónát.... Csak a látványtól is gyomorfájást kap az ember. Zsírosak az ételek, minden túl van spilázva. Kell bele 2 tojás? tegyünk bele ötöt. És mindennel így van. Kifolyik a töltelék a süteménybõl, úszik a zsír az étel tetején, nyilván ettûl tehetõs a tehetõs. Nomeg a mûkörömtõl, meg amiket már leírtatok. És ezt a két túliskolázott csilivili nasasszony szakácsnõt szinkronizálni kéne, mert a beszédük nagyon báncsa a fülemet. Nem szinkronizálják, kikapcs.
Qksika 2015 febr. 24. - 13:25:40 Előzmény Francipapesz
Meg a Margó is a Zágikával együtt. Talpig aranyban, bársonyban, nagyestélyiben, közben meg kilóg a szájukból a kapanyél. Kaphassa, láthassa, csavargassa, kavargassa, kapargassa, pucolgassa, tudhassa........Õrület! Ilyen magyar nyelvvel képernyõre engedni valakit, hát az gyalázat.
offtopic
robicsek2 2013 szept. 02. - 19:20:37
Tényleg jól fõznek,és Ági-ka ringatózó ..... szép látvány öhmm :PPP
Viszont egy dogot nem értek, mi a búbánatért kell fõzés közben a kezükön ékszert viselni ?
A mai adás alatt azon gondolkoztam mi lesz ha az olaj miatt lecsúszik az ujjukról a gyûrû, és vagy csirke bõre alatt marad vagy a sütiben :) Aztán legközelebb már csak azt látjuk hogy Guszti bá fulladozik :)
Utóirat Ági-ka jól bánik a csirke nyakkal :p
3/10
Francipapesz 2011 márc. 26. - 14:32:33 3/10 Előzmény szandi588
Atyaúristen! Azonnal iratkozz be egy gyorstalpalóra magyar nyelvbõl!
darkthrone 2011 febr. 06. - 15:47:23
jó mûsor, jó kajákat fõz!
bár nem szeretem mikor feltûnik guszti, mert egyáltalán nem ért a sütés-fõzéshez, csak láb alatt van a konyhában és hátráltatja margóékat az érdemi munkában!
10/10
andir 2011 jan. 10. - 19:18:11 10/10
Szívesen venném, ha a mûsorokban látott összes étel receptje fent lenne TV paprika receptgyûjtemányében. Nemrég egy egyszerû, és nagyon " mutatós " meggyes sütit készítettek, és nem találtam a leírását.
Klassz a mûsor, tetszik.
10/10
andir 2010 dec. 31. - 19:04:02 10/10
Továbbra is szívesen nézem a mûsort, ha tehetem, de jó lenne, ha DVD-n is megjelenne. Boldog Új Évet Kívánok a készítõknek-Margóéknak, remélem jövõre is folytatódni fog!
10/10
andir 2010 nov. 13. - 19:17:24 10/10
Nekem nagyon tetszik a mûsor, a hangulata, az ételei, és lenyûgözött Margó talpraesettsége. Véletlenül kapcsoltam be egyszer, mikor az Õ mûsora ment, és mivel egyébként nem ismertem, meglepett. Gratulálok Margónak, a mûsor készítõinek, sok sikert a továbbiakban.
Összes hozzászólás