HighLife

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 57. rész, 25 perc

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kovács Dóra műsorvezető közismerten imádja a snowboardozást _ legalábbis így volt ez addig, amíg meg nem sérült a térde. A csinos televíziós ezért néhány évet kihagyni kényszerült, de mától visszatér a kedvenc sportjához. Obertauern legnagyobb síiskolája, a Grillitsch magyar oktatója, Thurzó Balázs mutatta meg neki, hogyan lehet műtött térddel is biztonságosan siklani. Az RTL másik ismert személyisége, a Reggeli műsorvezetője, Tihanyi Péter is csatlakozott a stábhoz, de nem együtt csúsztak! Békésen megosztották egymás között a hegyeket: a déli, napsütötte csúcsokat Dóra, míg a vadabb, meredek északi lejtőket Péter ostromolta meg _ sikerrel.

A műsor ismertetése: Idén hat adás során viszi el a nézőt a világ legszebb tájaira a magyar televíziózásban unikális magazin.
A hat program közül a legizgalmasabb a szekszárdi kávétermesztők kalandjait meséli el Costa Ricából. Ezen kívül szintén érdeklődést kelthet a luxushotel, amelyet az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erődítményéből alakítottak ki a Kotori-öbölben.
A műsor hagyományainak megfelelően a külföldi üdülőhelyeken kívül bemutatja a hazai innovációkat, turisztikai fejlesztéseket is, többek között Zalaegerszegen és Hajdúszoboszlón.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Quinn Mallory 2017 dec. 02. - 13:23:23
Ez a "mûsorvezetõ" nõ egy qrva.
10/10
Anci.ancika 2016 nov. 30. - 01:13:41 10/10
Az \"Órás\" alatt milyen szám ment? milyen zene? Ki az elõadó?