HighLife

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 58. rész, 25 perc

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A HighLife stábja nyolc év után újra ellátogatott a montenegrói Kotori-öbölbe, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb tengeri erődjéből évtizedekkel ezelőtt az olasz fasiszták internáló tábort csináltak. Közel egy évtized után omladozó falak helyett luxushotelt talált a stáb, mert egyiptomi befektetők a modern elit turizmus igényeinek megfelelően újjáépítették. Az egykori lövegtoronyban nászutas lakosztályt alakította ki, a cellákból lett a wellness részleg. A műsor bemutatja azt is, hogy a pénzemberek tisztelegtek a múlt előtt is, mert történelmi múzeum is van az ódon falak között.

A műsor ismertetése: Idén hat adás során viszi el a nézőt a világ legszebb tájaira a magyar televíziózásban unikális magazin.
A hat program közül a legizgalmasabb a szekszárdi kávétermesztők kalandjait meséli el Costa Ricából. Ezen kívül szintén érdeklődést kelthet a luxushotel, amelyet az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erődítményéből alakítottak ki a Kotori-öbölben.
A műsor hagyományainak megfelelően a külföldi üdülőhelyeken kívül bemutatja a hazai innovációkat, turisztikai fejlesztéseket is, többek között Zalaegerszegen és Hajdúszoboszlón.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Quinn Mallory 2017 dec. 02. - 13:23:23
Ez a "mûsorvezetõ" nõ egy qrva.
10/10
Anci.ancika 2016 nov. 30. - 01:13:41 10/10
Az \"Órás\" alatt milyen szám ment? milyen zene? Ki az elõadó?