A betolakodó

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói-brazil filmsorozat, 61. rész, 60 perc

Értékelés:

66 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Vanessa újabb lakásokat néz meg. Virginia úgy dönt, nem fizeti ki Raquel újdonsült ruháit. Violeta mindent megtesz azért, hogy újra járjon. Virginia megtudja, hogy Danilo-nak felesége van.

A műsor ismertetése: A kedves és gyönyörű Virginia Martinez nevelőnőként dolgozik Rodrigo Junquera házánál. A családfőnek hat gyermeke van: Junior, Carlos Alberto, Raquel, Violeta, Aldo és Memo. Amikor kiderül, hogy Rodrigo halálos beteg, feleségül kéri Virginiát, hogy halála után legyen, aki gondoskodjon a családjáról. Sagrario, a házvezetőnő az egész életét a Junquera családnak szentelte, mindig biztos támaszt nyújtva a férfinak. Virginia titokban szerelmes Carlos Alberto-ba, aki régebben elcsábította és csúnyán kihasználta őt. Alirio Roldan, Rodrigo üzlettársa, őrülten féltékeny a férfi sikereire, ezért szívből gyűlöli a Junquera-kat. A gyűlölet ébrentartásában segítségére van felesége, Maximiliana, aki még saját gyermekeit is képes felhasználni céljai eléréséhez. Alirio ellenzi lánya, Anabella és Carlos Alberto Junquera eljegyzését, de tehetetlen a makacs és önfejű lánnyal szemben. Danilo Roldan aljas és behízelgő, a megtévesztés mestere. Amióta először találkozott Virginiával, rendületlenül próbál a kegyeibe férkőzni. Apjuk halála után a gyerekek valósággal ellenségekké válnak, semmibe veszik Virginiát, aki megpróbálja teljesíteni Rodrigo-nak tett ígéreteit, de minden alkalommal falakba ütközik. A legidősebb Junquera-fiú, a nőcsábász Junior kétes üzletekbe keveredik, és pénzt próbál kicsalni Virginiától. Carlos Alberto érzelmei a lány iránt hullámzóak, egyszer szeret, máskor gyűlöl. Raquel, a könnyűvérű nő ki nem állhatja Virginiát. Violeta és Aldo, mindketten a tinédzserek külön világát élik, viszont a legkisebb fiú, Memo rajong mostohaanyjáért. Amikor Virginia értesül Carlos Alberto és Anabella kapcsolatáról, a fájdalom elöl Danilo karjába menekül. Carlos Alberto azonban idővel rájön, hogy számára csak egy nő létezik, és az: Virginia...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Virginia Martínez/Vanessa Martínez Roldán
Carlos Alberto Junquera Brito
Raquel Junquera Brito
Danilo Roldán Limantur
Maximiliana Limantur de Roldán
Violeta Junquera Brito
Anabella Roldán Limantur
Elena Roldán
Aldo Junquera Brito

Hozzászólások

Szerinted?
vityek 2021 okt. 07. - 17:09:00 Előzmény juan-ZSU
Ha már láttad, meg tudod mondani hány részes? Én nem nézem nem tudom miről van szó de barátnőmet nagyon érdekli, megköszönném ha megírnád hogy hány évad hány rész megköszönném ha megírnád hogy hány évad hány rész
vityek 2021 okt. 05. - 11:02:34
Tudja valaki hány részes ez a film?
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 15:05:23 1/10
Paula, Paulina, Virginia ugyanaz az ellenszenves, agyonsminkelt színésznő, sok gonosz szereplő. Nézhetetlen!
Repadam48 2018 aug. 14. - 22:28:52
Akkor most Virginia meghalt? :o
1/10
meggy100 2018 júl. 04. - 14:59:09 1/10
Sziasztok a Fazilet asszony lányait is nézitek magyar felirattal ?? szintén török sorozat az is nagyon jó....vagy a Fatih harbije-t ?? Aminek a főszereplője Neslihan Atagül és igazi férje Kadir Dogulu....ebben a sorozatban szerettek egymásba !
Vagy vigjáték sorozat nemrégen kezdték el magyarra forditani a Yasak Alme-tiltott alma c török sorozat facen minden sorozatnak amit írtam most külön oldala van a facen.....nézitek ??
abisztriczky 2018 jún. 28. - 18:29:03
Kiderül egyáltalán, hogy ki Vanessa és Virginia apja?
Máriácska 2. 2018 máj. 30. - 22:16:32 Előzmény napraforgó
A TV-ben valóban nincs, de vannak jó sorozatok a You toube-on! Pl. nagyon aranyos, kedves kis török sorozat a Zűrös viszonyok. Szerintem léleksímogató 7/10. Továbbá jó az Asi, a Felső tízezer, a Szerelem és büntetés (Ask ve ceza). Ez utóbbi kissé keményebb, de jó török sorozat. Jó még a Fekete fehér szerelem, mely csak a sorozatbaráton látható, a you toube-on nem.
mapk 2018 márc. 26. - 23:29:58 Előzmény mapk
*Rodrigo, nem Rodolfó( az az Esmeraldában volt)
Én sem értettem , miért kellett erre a pedó nyárimikulásra lecserélni, sajnáltam, de elnézve, hogy mivé alakították a karaktert, úgy gondolom, ezt a gusztustalan szerepet valszeg visszadobhatta.
Mindenesetre jól tette. Hogy nézne ki h felizgulva csöcsörészi Virhíniját, abszolút nem is illene hozzá.
s1u2x3e4l 2018 márc. 26. - 21:02:19 Előzmény abisztriczky
Sagrariot karakterét betegség miatt kellett lecserélni, nem sokkal később a színésznő el is hunyt.
Rodrigo megformálójánál már zavaros a kép, miért is pontosan.
abisztriczky 2018 márc. 26. - 20:34:50
Nem csodálkozom annyira, hogy nem volt sikeres egy sorozat. Csak néha nézegetek bele, de már 2 fontosabb karakter esetében volt színészcsere (amit észrevettem). Valahol az elején a Sagrariót (Junior igazi anyja) megformáló színésznőt cserélték le, és nem sokkal azután hogy újra feltűnt Rodrigó Úr a színen, az Őt alakító színészt is lecserélték.
10/10
syuzi 2018 márc. 17. - 09:52:37 10/10
Kíváncsi leszek, hogy Junior mit szól ha kiderül , hogy Sagrario az anyja

Rodrigo már szerintem lassan lebukik majd a Roldan család előtt is , hogy él

Várom a következő részt :)
mapk 2018 febr. 24. - 22:44:08
Tetszik, h Virhíínija egyszerre paula és paulina, egyszer kioszt valakit, fél pillanat és máris könnybelábad. De valami lejárt visine-t cseppenthet a szemébe, mert úgy bevérzik a szemfehérjéje h nekem fáj.:)
Régebben láttam már egykét mexikói sorozatot, lehet nem jól emlékszem, de ez eddig a legjobban túljátszott, és a nevek: daniló:), kb úgy is néz ki mint egy rajzfilmfigura a 90'es évekbõl, és még van a jóllakott napközis cárlosalbertó. Aztán gyõzzön választani szegény.
Rodolfó, szakállal úgy néz ki, mint Iglokapitány és Sinkovitsimre egybegyúrva.:)
lehet nem fogom én ezt végigbírni:)
napraforgó 2018 febr. 17. - 12:22:36
D: D: D:

Az a baj, hogy minél többször filmesítik meg ugyanazt a történetet, annál gyengébb lesz.
És ez a sok ikresítés... Fura módon az egyik iker mindig jó, a másik meg gonosz.
Ez az, ami a valóságban nem szokott elõfordulni, mert az egypetéjû ikrek nemcsak külsõleg szoktak hasonlítani, hanem jellemben is.
Nincs egy épeszû sorozat, amit nézhetnék, csupa szemetet vásárolnak meg. Csodálom a színészek türelmét, hogy ennyi borzalmat kell leszinkronizálniuk.
s1u2x3e4l 2018 febr. 17. - 09:37:22
Nem birom felfogni ha valaki mar latta ezt a sorozatot, hogy remenykedhet abban, hogy az ismetlesben nem hal meg a szereplo. Ez nekem nagyon magas.

Volt mar harom ikertestveres sorozat is, az Ana harom arca. Nem volt sokban mas mint egy ket ikerlannyal jatszodo tortenet. Volt a nagyon gonosz, illetve a jo ikerkaraktert kettoben valositottak meg. Mind a ketto nagyon pozitiv karakter volt, csak az egyik mindig pityergett, mig a masik eletvidam volt.
napraforgó 2018 febr. 16. - 06:16:02
Tudod, ha a nézõknek nem tetszik, hogy meghalt, hát gyorsan feltámasztják. Úgy, mint Bobbyt a Dallasban. Vagy elõkerül az ikertestvér, aki átveszi a helyét, mint Dumas A korzikai testvérek c. regényében. Csak hát itt már eleve van ikertestvér. Bár esetleg lehettek volna hármasikrek is....
Ú, de jó, hogy nem nézem, ezt oltárira szétszedném. Egy épeszû gondolata sincs.
s1u2x3e4l 2018 febr. 14. - 18:22:45
Hat hogy van ez, na ne máááááá....A 2001es kesziteskor meghalt, az ismétlésben meg életben marad? Dicsák, Buksi :D :D
10/10
syuzi 2018 febr. 14. - 15:19:30 10/10 Előzmény just dance
Én is szeretem ezt a sorozatot örülök, hogy Virhina nem hal meg
10/10
just dance 2018 febr. 11. - 16:46:34 10/10
Én nem olyan régen keztem el nézni.Annyira oda vagyok érte hogy már a neten is azt nézem.
De arra lettem figyelmes hogy a 90.részben nem hal meg virhinia hanem csak azt hiszik mint rodrigónál.
juan-ZSU 2018 febr. 10. - 22:14:02
SPOILER
Én már gyerekként láttam ezt a telenovellát. Mai fejjel elég rossz. Nem tudnám végig nézni Virginia szenvedéseit. Aztán hogy van az, hogy Danilo a saját unokatestvéreire hajt rá? Látszik, hogy sok más sorozatból lopkodták össze a történetet. Az is látszik, hogy a nézettség csökkent és azért kellett Virginiát megölnie az íróknak és Vanessát betenni, valamit egy csomó más fordulatot és szereplõt. Jobb lett volna ha Vanessa lett volna az elejétõl a fõszereplõ. Túl naiv és csendes Virginia és én utálom nézni ha aláznak valakit. Gyerekként minden ilyet megnéztem.
10/10
syuzi 2018 febr. 10. - 15:01:59 10/10
Kiváncsi leszek, hogy Junior mit szól majd ha megtudja , hogy Sagrario az anyja

várom a folytatást :)
Összes hozzászólás