A bronz kert

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott argentin-amerikai misztikus sorozat, II / 7. rész, 50 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Folytatódik az HBO Latino saját gyártású sorozata, melyet Gustavo Malajovich jegyez forgatókönyvíróként, akinek bestsellere az első évadot inspirálta. Az építész Fabián Danubio (Joaquin Furriel) évek óta kétségbeesetten kutatja elveszett lánya nyomát. Az akkor négyéves Moirának a Buenos Aires-i metróban veszett nyoma. Miután César Doberti nyomozó nem tudta megoldani az ügyet, az új évadban Fabián a saját kezébe veszi a nyomozást. Semmi sem térítheti el szándékától, hogy megtalálja Moirát.

A műsor ismertetése: Az HBO Latino argentin-amerikai összefogással készült, saját gyártású thrillersorozata egy fiatal pár kálváriáját meséli el. Fabian és Lila Danubio élete örökre megváltozik azon a napon, amikor a négyéves kislányuk nyomtalanul eltűnik a Buenos Aires-i metró forgatagában. A nyomozás eredménytelen marad, a rendőrök nem találnak sem indítékot, sem nyomokat, sem tanúkat. Az elkeseredett szülők nem hagyják annyiban a dolgot, kétségbeesett kutatóakciót indítanak a gyermekük után.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
EvaHanna 2019 szept. 04. - 18:05:36
Én most fejeztem be a 2. évadot, nem találtam annyira jónak, mint az 1. évad....

SPOILER!!!

Miért esett annyira kétségbe az anya a végén a birka maszk miatt??


9/10
tkatalinanna 2018 aug. 04. - 11:55:03 9/10
Nagyon tetszett a film, a hangulata, a karakterek, a zene és a sztori is. A végén kicsit összecsapottnak találtam ahogy feltárják ki hogyan kapcsolódott egymáshoz. A magánnyomozó karaktere tetszett a legjobban, és a képek Buenos Airesről :)