Azúrkék óceán

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia minisorozat, 9. rész

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A tárgyalás után Clément rosszul lesz. Megoperálják, de kómába esik. Mathilde meg van győződve róla, hogy ha Clément felébred, elfelejti Taliát, és visszatér hozzá. Paul megcsömörlik a Delcourt család ügyeitől, és úgy dönt, otthagyja a céget. Charles azt szeretné, ha a halászat vezetését Olivier venné át. Olivier gondolkozik a dolgon, de Julie választás elé állítja: ha elfogadja nagyapja ajánlatát, szakít vele. Amikor Olivier mégis nagyapja mellett dönt, heves vita tör ki közöttük, és Julie elveszíti a kisbabát. Morel fantomképe alapján egy falu rendőrőrsén ráismernek Abel-re, aki Raoul néven él egy pásztorkunyhóban. Talia kideríti, hogy Charles látogatja a testvérét, és a kutatás hírére máshová költöztette. Végül sikerül apja nyomára bukkannia, de sajnos Abel a hajótörés után megzavarodott, Taliát összetéveszti Ariane-nal. A lány annyit megtud tőle, hogy ő valójában nem Abel, hanem Charles lánya. Clément felébred a kómából, de nem tud járni, tolószékbe kerül.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Füsti50 2011 márc. 22. - 09:53:48 Előzmény mulao
szia. ebben a sorozatban anyit tudok h talia lezuhan a kocsijával egy szakadlkról, de nem tudok többet mivel délelõtt adták és nem láttam meg csak 1-2 részt
mulao 2010 júl. 20. - 12:01:29
Emlékeim szerint ezt még pár éve a Tv2 vetítette délelõtt hétköznap. Szerintem nagyon jó kis minisorozat volt. Lehet, hogy volt benne némi tellenovellás elem, de szerintem akkor is egy jó francia sori volt. Asszem nem is sokra rá ismételték, talán akkor is néztem. Kár, hogy mostanában már máshogy megy az ismétlés, csak olyat ismételnek, amit nem éri meg, olyat nem, amit megéri. :( Nem emlékszik rá valaki, nézte valaki? Még az is lehet, hogy a fõszereplõ nõnek Gubás Gabi volt a magyar hangja, az is jól megmaradt bennem, hogy Talia Vargas volt a fõhõs a sorozatban. Jó a cím is szerintem.