Híradósok / A híres híradósok

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai vígjátéksorozat, 16. rész

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jim egy önéletrajzi könyv írásába kezd, amelynek a titokzatosan csengő "Felkerekített élet"
címet adja. George egy nimfomán nő elöl menekül, Karen pedig, aki minden férfivel csak egy
randiig jut el, mostantól okos szerkesztőasszony szerep helyett butuska nőcskeként kezd
viselkedni...

A műsor ismertetése: A Híradósok című kanadai vígjátéksorozat egy torontói tévécsatorna hírszerkesztőségében játszódik, ahol minden egyes nap versenyfutás az idővel, ám estére mégis mindig összeáll a műsor és indulhat az élő adás - bár a lehető legkaotikusabb módon.

A központi figura George (Ken Finkleman), a sármos hírigazgató, aki mindent a nézettségi adatoknak rendel alá. Filozófiája szerint a napi híradó akkor jó, ha legalább egy katasztrófáról beszámol. Folyóba zuhant egy utasokkal teli vonat? George híradójában mindez így hangzik: kétszáz embert ettek meg a vérszomjas piranhák! Szenzáció és a drámai mondatok - ezek adnak értelmet munkájának... Már ha éppen ráér dolgozni, ugyanis autója és a nőügyei teljesen lefoglalják. George tökéletesen alkalmatlan vezetőnek, neurotikus típus, jelenlétével legtöbbször blokkolja csapata munkáját, mégis egy szeretnivaló, jólelkű balek.

A csatorna híradójának "arca" a jóképű hírolvasó, Jim (Peter Keleghan), aki szerény szellemi képességeit kompenzálja külső megjelenésével. Hiú, beképzelt figura, ráadásul néha túllép hatáskörén és élő adásban kommentálja a híreket.
A híradó két szerkesztője Jeremy (Jeremy Hotz) és Mark (Mark Farrell). Még hisznek a tényfeltáró újságírásban, munkájuk nélkül pedig a híradó megszűnne.

Audrey (Tanya Allen), a fiatal gyakornoklány szabadszájú és határozott, aki több akar lenni, m int George személyes ügyeinek intézője, ezért bátran szembeszáll kizsákmányoló főnökével.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?