Jamie gasztroforradalma

Bakancslistához adom
Jamie Oliver's Food Revolution / A New Start, a New Chance
amerikai ismeretterjesztő filmsorozat, II / 6. rész, 44 perc

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Hol csinál Jamie és milyen forradalmat? Pontosítsunk: gasztroforradalmat, és hát nem kisebb országban, mint az Egyesült Államokban. Közelebbről: Huntingtonban, Nyugat-Virginiában. És miért pont ott? Azért, mert ezt a várost tartják a legegészségtelenebbnek Amerikában. Ezért aztán Jamie főzési tanácsokkal látja el azokat, akik hajlandóak tenni is valamit azért, hogy a lakosság korszerűbben táplálkozzon. Abban reménykedik, hogy a Huntingtonban elindított változások elterjednek majd a hatalmas országban, így az már nem csak az elhízottakról, szívbetegekről és cukorbetegségben szenvedőkről lesz híres.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
blaze86 2020 szept. 23. - 13:45:43
Érdekes, hogy egy 35 éves ember milyen naivitással tudott hozzáfogni a "nemes célhoz". Ki gondolta volna, hogy egy 8 éves a pizzát választja a zöldség helyett?? És ami azt illeti, a módszer sem volt lényegretörő. Példa itt a leghírhedtebb kísérlet, a csirke nuggets esete. Azzal érvel, hogy nem színhúsból készül, de a sült olajról nem mond semmit. Hovatovább, 8 éveseknek nem is feltétlenül lehet megmagyarázni, hogy a sült olaj miért nem egészséges. A szülőknél, a felnőtteknél TALÁN el lehet kezdeni.
csincsilla72 2012 dec. 04. - 17:56:22
A zembereknek a diktatúrában sem tiltja senki, hogy azt egyenek, amit akarnak. Max nincs rá pénzük. Én láttam már, érdekes volt.