Túlélési praktikák / Az Éden kertje

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / Prepper's Paradise
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 11. rész, 2013

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amandát álmában egy hang arra figyelmeztette, hogy egy kisbolygó tart a Föld felé, ezért férjével az észak-karolinai hegyek közé költöztek, hogy ott vészeljék át a becsapódás pillanatait. Az idahói Lindsay és Ray attól tartanak, hogy hamarosan globális élelmiszerhiány üti fel a fejét, így házuk körül önfenntartó gazdálkodást folytatnak, sőt saját rádióműsort hoztak létre az organikus kertészkedés népszerűsítésére. Jimet nem hagyja nyugodni egy társadalmi zűrzavart okozó cybertámadás lehetősége, vett hát egy 13 tonnás túlélő teherautót, melynek platóján a biztonság kedvéért egy lövészállást is kialakított.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?