SpongyaBob Kockanadrág / Az ökörködés / Mocsadék balladája

Bakancslistához adom
SpongeBob SquarePants / The Nitwitting / The Ballad of Filthy Muck
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai rajzfilm sorozat, II / 43. rész, 23 perc

Értékelés:

450 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Patrik bevezeti SpongyaBobot a tökkelütöttek zárt klubjába. // Patrik átmegy minden koszhatáron, és úgy belepi a kosz, hogy rá sem lehet ismerni.

A műsor ismertetése: A Csendes óceán legmélyén egy kisvárosban, egy ananász belsejében él a kockaformájú, sárga színű tengeri szivacs SpongyaBob Kockanadrág háziállatkájával, Garyvel, a csigával. SpongyaBob egy sütödében dolgozik, de emellett megvan a tehetsége, hogy minden bajba belesodródjon, anélkül, hogy erre egy kicsit is törekedne. Ha például nem megy az egyik kedves szomszédjának, egy tintahalnak az idegeire, akkor bizonyára legjobb barátjával, az egyszerű, ám nagyon kedves tengeri csillaggal, Patrickal, vagy legkedvesebb barátnőjével, Sandyvel csatangol. Ezen a tengeri helyen a halacskajárás, buborékfújás művészetnek számít, és a legízletesebb tengeralatti finomság a panírozott rákpástétommal töltött hamburger. Csobbanjatok ti is SpongyaBob Kockanadrággal!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok