Könyvajánló / Balázs Ágnes: Lufi és szamóca

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: "Amikor az anyukám elkiáltja magát az udvaron, hogy Lufikááám, akkor csak azért sem szoktam előkerülni. Már ezerszer elmondtam neki, hogy ne hívjon Lufinak, mert réges-régóta nem illik rám ez a név. Olyan vékony vagyok, hogy kiesem az összes nadrágomból." Sokan nem szeretik a becenevüket. Így vannak ezzel Balázs Ágnes legújabb regényének hősei is: Lufi és Szamóca. Hogyan lesz a gúnynévből becenév? Idomítható-e Kamilla, az aranyhörcsög? Mi a legesleggyönyörűbb ajándék, amit a szüleitől kaphat az ember karácsonyra? Az üdítően vidám történetből mindez kiderül. Ám hogy mit tehet Lufi, ha lefényképezik Szamócával egy nyíllal átlőtt vörös szív alatt, és meg akarják jelentetni a képet az iskolaújságban? Ez már igazán fogós kérdés, amire még nagymama sem tudja a választ.

A műsor ismertetése: Könyvajánló sorozat, amely napi rendszerességgel, ismert magyar színészek közreműködésével ajánl különböző műfajú és témájú műveket minden korosztály számára.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2014 jún. 17. - 16:36:48
Gyerekkorom kedvenc ifjúsági tv sorozata volt a Belle és Sébastien, - fekete-fehérben, - késõbb meg ugyanettõl az írónõtõl a Poly címû, ami egy lóról szólt. Azt még könyv formájában is elolvastam.
Régi szép idõk...