Apja, fia, unokája / Bevezető

Bakancslistához adom
Grandfathered / Pilot
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, I / 1. rész, 22 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A sikeres étteremtulajdonos Jimmy Martino igazi híresség a városban, aki rég hozzászokott, hogy ő a legkifinomultabb, legjóképűbb és legszinglibb férfi a környéken. Mindez egy csapásra megváltozik, amikor váratlanul megjelenik felnőtt fia, Gerald és a srác kisbabája, Edie. Eljött az ideje, hogy Jimmy legyűrje magában az egy életen át gyakorolt, áldásos önzőségét, és megbirkózzon a ténnyel, hogy agglegényből egy szempillantás alatt nagypapává avanzsált.

A műsor ismertetése: Jimmy Martino sármosabb, mint George Clooney és Brad Pitt együttvéve, és erre rendkívül büszke már több mint negyven éve. Egy sikeres étterem főnöke, aki otthon van a hódítás, a celebek és a divat területén, ám a családról, mint fogalomról még csak nem is hallott. Egy nap azonban megjelenik Gerald a kislányával, és az örökifjú Jimmyből pillanatok alatt apa és nagyapa lesz. A dupla sokk fenekestől felborítja glamouros világát, amibe élete szerelme, a szókimondó Sara is visszatér.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
ko.ga 2020 márc. 15. - 08:27:54 9/10
Méltatlan az alacsony pontszám, kimondottan szórakoztató sorozat!
Megnézem bármelyik fikácót, lesz-e olyan fitt 50 felett, mint Stamos, aki ezzel megnyerte a People's Choice Awards-ot legjobb színész - új sorozat kategóriában.
5/10
nikato 2019 okt. 28. - 08:31:06 5/10
John Stamos nem tudja a Beach Boyst kihagyni a filmjeiből, sorozataiból a '80-as évek óta... más: ebben is a fehér embernek egy színesbőrű nőtől kellett gyerekének lennie? Már büntetnek Hollywood-ban, ha fehér-fehérrel áll viszonyban egy filmben/sorozatban?
5/10
nikato 2016 aug. 22. - 10:37:53 5/10
OFF.: Hozzáteszem John Stamos szerintem már nem túl jó pasi. Fiatalon az volt, de már nem. Meg ez az öltöny amit még koncerteken sem vesz lesz. :D Úgy értem, neki jobban áll a bõrdzseki, farmer, hosszú haj. A rózsaszín ing meg egyszerûen undorító!
5/10
nikato 2016 aug. 22. - 10:33:02 5/10
Vajon miért adnak ennek a sármos férfinak mindig hozzá nem illõ szinkronhangot? Egyedül a Bír-lak c. sorozatban kapott jó hangot, Stohl András személyében. Remélem, ha a Fuller House ki jön nálunk, megint Õt kapja. A Csókkal megpecsételve c. filmben is Görög László volt a hangja, a Vészhelyzetben és még egy filmben Gáspár András, akinek eleve idegesítõ a hangja, szerintem csak Stifflernek áll jól.

Lényegében Görög Laci nem volt jó választás! A sorozat nem rossz, még csak az elsõ részt láttam, sajna nagyon rossz idõpontokban van. Volt benne egy-két vicces jelenet.