Aranyhaj: A sorozat

Bakancslistához adom
Tangled: The Series / Beyond the Corona Walls - Part 1
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, II / 26. rész, 22 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Aranyhaj legújabb utazása során a fekete köveket keresi.

A műsor ismertetése: A sorozat története az Aranyhaj és a nagy gubanc című népszerű film és az Aranyhaj - Örökkön örökké című rövidfilm eseményei között játszódik. Aranyhaj közelebb kerül a szüleihez és királysága lakóihoz. Féktelen személyiségének és a világ dolgai iránt tanúsított természetes kíváncsiságának köszönhetően rájön, hogy még rengeteg dolgot kell megtanulnia, mielőtt királyi sorsát elfogadja. Ezért merészen elhalasztja a koronázását, és helyette kalandozni indul a király megdöbbenésére, akinek - miután kimaradt Aranyhaj gyerekkorából - el kell fogadnia, hogy a lánya már egy független fiatal nő.

Amikor a hosszú, szőke haja hirtelen újra megnő, Aranyhajnak el kell fogadnia a varázserejét, és mindazt, ami ezzel az erővel jár. Többen is elkísérik az útján, például a már jól ismert Eugén, Pascal (a hűséges kaméleon), Maximus (a kötelességtudó ló), és egy új szereplő is, Cassandra, a harcias udvarhölgy, aki Aranyhaj bizalmasává válik.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bionika 2023 szept. 08. - 02:24:11 10/10
Miért nem adják mostanában? Lesz még valaha ismétlés? (a 2. évad 1. része Sorozatbaráton egyik linknél sem elérhető, és nem találom másutt sem)
pfoxy 2018 jún. 29. - 17:29:08
Nem lehetne normális és érthető számozással jelezni az egymást követő részeket? Mi a sima számozás? Mit jelent a I/x és a II/x?? Érthető lenne ha lenne a római számmal jelzett sorozat is, de nincs..... A gyerekeknek nem lehet így értelmesen felvenni...., de megnézni sem.