Az aktuális rész ismertetője: Kóstoltak már igazi szatmári almából készült almalevet vagy almachipset? Ettek már bronzpulyka-sültet vagy bronzpulyka-gulyást? Ízleltek már chilis narancslekvárt vagy mézes borecetet? Tudják, mi az a tandir? Ha nem, tartsanak Marcsival, aki ezúttal Csenger és Tállya gasztronómiai különlegességeit fedezi fel!
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások