A világ legveszélyesebb kígyói / Észak- és Dél-Amerika

Bakancslistához adom
World's deadliest snakes / The Americas
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott dél-afrikai ismeretterjesztő film, I / 3. rész, 45 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A legtöbben zsigerileg _ és már-már betegesen _ rettegünk a kígyóktól, és, valljuk be, a félelmünk sokszor nem is teljesen megalapozatlan. De melyek Afrika, Észak- és Dél-Amerika, vagy épp az indo-pacifikus régió leghalálosabb hüllői? Miben áll a veszélyességük, és milyenek a túlélési esélyeink, ha netán megmarnak minket? Tarts velünk, és ismerd meg az egyes kontinensek leghírhedtebb mérgeskígyóit!

A műsor ismertetése: Egyes kígyók lesből, rejtekük mélyén láthatatlanul megbújva várnak áldozatukra. Mások kevésbé törődnek az álcázással, de nincs is rá szükségük, hisz olyan sebességgel támadnak, hogy prédájuk hiába van tisztában a veszéllyel, esélyük sincs kitérni előle. És van olyan faj is, mely testével kínos lassúsággal köti gúzsba és fojtja meg leendő vacsoráját... A kígyók világában tehát minden létező trükk és vadásztaktika megtalálható - a lélegzetelállító támadásokat bemutató film ezeket gyűjtötte egybe és tárja a nézők elé.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?