Az aktuális rész ismertetője: Ebben az epizódban megismerkedhetünk az ízletes ibériai sertéssel, és a tüzes spanyol bika legelőivel... Az Almendralejo Bormúzeum kihagyhatatlan látnivaló Rudolph Van Veen számára, hiszen itt randevúzik a bor és a kimagasló minőségű ibériai sertéshús. Extremadura pont olyan, mint amit spanyol neve is sugall: a szélsőségek földje. Perzselő nyarak és jeges telek. De van itt egy egészen egyedi étel, amely remekül illik a zord körülmények között termelt helyi borokhoz. A Banús család úgy döntött, hogy vállalja a kihívást, és belevág a csúcsminőségű bortermesztésbe, méghozzá modern eszközökkel: innovatív és kifinomult technológiával hozzák ki a lehető legtöbbet a helyi szőlőfajtákból. Rudolph Van Veen az ő borászatukban fogja elkészíteni különleges fogását nem messze Guadalupe városától.
A műsor ismertetése:
A Borkalandok Spanyolországban egy borral, utazással és konyhaművészettel foglalkozó televíziósorozat, amelynek házigazdája Rudolph Van Veen.
Műsorvezetőnk minden egyes epizódban felkeres egy spanyol borászt, aki megismerteti őt a régió kultúrájával, szőlészetével, konyhájával és az itteni borokhoz leginkább illő ételekkel.
Cserébe Rudolph elkészít egy olyan különlegességet, amely eltér a helyi ízektől, ám mégis jól passzol a környék és a borok hangulatához.
A Borkalandok Spanyolországban egy energikus, szórakoztató és magával ragadó főzőműsor, amelybe egészen biztosan érdemes belekóstolni.
Hozzászólások