Zene az életem / Jools Holland

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, 8. rész, 23 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Squeeze együttes billentyűseként nevet szerzett Jools Holland idővel népszerű tévés személyiséggé is vált. Later című műsora, melybe jó ízléssel hív meg előadókat és néha együtt is zenél velük, az egyik legnívósabb brit zenei programmá vált. Jools Holland zongorista saját Rhythm & Blues Orchestrája élén a 2002-es Small World Big Band albumon és annak két folytatásán több tucatnyi világsztárral dolgozott együtt.

A műsor ismertetése: A 28 részes angol zenei sorozatban a 80 és 90-es évek pop idoljai és a közelmúltban befutott popdívák egyaránt nyilatkoznak zenei pályafutásukról, a kezdetektől a kirobbanó sikerig vezető útról. A stúdióbeszélgetéseket unplugged zenei betétek színesítik, melyek részben saját számaik, részben kedvenceiktől átvett dalok. Nosztalgia, minőségi zenék és mai trendek! Egy kis ízelítő a sztár kavalkádból: Katie Melua, Marc Almond, Savage Garden, Sophie Ellis Bextor, Alison Moyet, Gabrielle, Craig David, Ali Campbell (UB 40), Billy Bragg, Chris Rea, Curt Smith. Ki ne hagyd - igazi hétvégi zenés szórakozás!
Sophie Ellis-Bextor karrierje 1997-ben kezdődött, a Theaudience nevű zenekarban énekelt. 2001-ben jelent meg debütáló albuma, a "Read My Lips". Miután fia, Sonny megszületett, egy kis időre abbahagyta az éneklést. Még 2004-ben bejelentette, hogy dolgozik harmadik albumán, ami végül csak 2007-ben jelent meg "Trip the Light Fantastic" címen.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
ceia 2010 júl. 17. - 10:33:59
Tetszik Sophie Ellis Bextor néhány száma, bár fémesen csengõ hangját kicsit nyugtalanító érzetet keltõnek, enyhén idegesítõnek tartom.
Szerintem máig a Groovejet (If This Ain't Love) címû dala a legjobb - abban nem érzem a fentebb említett dolgokat sem.. (persze nem azért a legjobb)
Nem csak tehetséges, de valószerûtlenül szép is.