Régi házak, új otthonok

Bakancslistához adom
George Clarke's Old House, New Home / Leamington Spa & Mellor
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm, IV / 3. rész, 45 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Bármilyen korszakból származzon házunk, és bármilyen stílust kedvelünk, George Clarke építész bemutatja azokat a tervezési szabályokat, melyek segítségével megvalósíthatjuk álmaink otthonát. A sorozat egyes részeiben George két igen különböző átalakításra vállalkozik eltérő költségvetéssel és tervezési dilemmákkal. Minden tulajdonosnak egyetlen célja van: újszerű és lenyűgöző eredményt elérni, és közben megünnepelni otthonuk egyedülálló történetét. George bebizonyítja, hogy az autentikus jellemzők maximálisan kihasználhatók és lehetséges valódi személyiséggel rendelkező, nagyszerű modern belső tereket kialakítani.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Georgikon jún. 17. 17:46:44 10/10
George Clarke építész hatalmas arc. Imádja a munkáját, mondhatni, a szerelmese. Bármelyik műsorát nézi az ember, átjön a képernyőn a pozitív egyéniség, a humor, valamint a szaktudás. Nagyon jó építészeti megoldások szerepelnek a műsoraiban.