Túlélési praktikák / Messzebbre, magasabbra

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / Pain Is Good
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 14. rész, 2013

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az alaszkai Craig az amerikai gazdaság összeomlásától tart, ezért kiköltözött a fairbanks-i vadonba, ahol barátja, a 150 kilométerrel arrébb remetéskedő Don szuperbiztonságos, csak csónakkal megközelíthető búvóhelyet épített számára. A hawaii David egészen más jellegű veszélytől retteg: meg van győződve róla, hogy a híres szigetcsoportot cunami fenyegeti, ezért azt tervezi, hogy barátnőjével egy hegy tetején húzza meg magát.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?