Az aktuális rész ismertetője: A mexikói Oaxaca nemcsak a történelméről és a színes, máig élő hagyományairól, de a konyhájáról is híres. Vajon sikerül-e Gordonnak elsajátítani a helyi gasztronómiai mesterfogásokat, és ezt be is bizonyítani Mexikó egyik legnevesebb séfjének, Gabrial Cámarának? Nos, hősünk mindent megtesz érte, hogy ez így legyen _ de a tanulási folyamat odakinn, a vadonban kezdődik, ahol Gordon ehető rovarokra vadászik és agávét szüretel a párás melegben _ hogy aztán belefogjon egy ízletes mole szósz elkészítésébe egy helyi mester segítségével.
A műsor ismertetése: Miféle titkokat rejteget az andesi konyhaművészet? És milyen egzotikus alapanyagokra lehet bukkanni e nagyszerű hegyvidéki táj legeldugottabb zugaiban? Ezt kutatja Gordon Ramsay motorral az inkák Szent Völgyét járva.
Hozzászólások