Túlélési praktikák / Odalent biztonságosabb

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / Into the Spider Hole
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, I / 7. rész, 2012

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A kaliforniai Doug Huffman kész tervekkel bír arra nézvést, hogy a következő gazdasági válság negatív hatásait miként fogja a föld felszíne alatt átvészelni; a hippi életmódot kedvelő Ed Peden egy több ezer négyzetméteres föld alatti nukleáris létesítményben tengeti napjait; a kanadai Dianne Rogers-t pedig egy vissza-visszatérő rémálom kísérti, mely meggyőződése szerint a jövőjébe enged aggasztó bepillantást.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?