37-es kód / Ondergronds

Bakancslistához adom
Code 37 / Ondergronds
16 éven aluliak számára nem ajánlott belga drámasorozat, III / 9. rész, 50 perc, 2012

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Hannah összeütközésbe kerül Struelens-szel. Vajon mit tudhat Irisről és Bartról? Közben a csoport egy hátborzongató esetet kap. Egy kilencéves kislányt, Katrijnt megerőszakolják. Az áldozat kollégájuk, Jan Verschuere unokahúga. Úgy tűnik, halvány kapcsolat van az erőszak és egy régi emberrablási ügy között, de elfogytak a nyomok. Aztán Hannah hirtelen nyom nélkül eltűnik?

A műsor ismertetése: Hannah Maes felügyelő osztaga elsősorban szexuális bűncselekményekre specializálódott, és miközben a nyomozónő próbálja elérni, hogy a munkája ne fertőzze meg magánéletét, a háttérben magánnyomozást folytat anyja brutális megerőszakolása ügyében.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
yoolie06 2018 febr. 05. - 17:23:56
Összefoglalom a sorozatot: Egy butafejû nõ okosnak hiszi magát és "nyomoz",hogy kiderítse,ki erõszakolt meg egy lányt. Eközben természetesen lecsuknak a szintén idióta,de magát tökös hapsinak hívõ társával együtt olyan embereket akiknek közük nincs a bûntényhez,de ez a kettõ valami hihetetlen szimattal kiszagolja,ki az ártatlan,akit le kell csukni. És ezt még el is mondják,ha valakinek nem lenne érthetõ amúgy,hogy mekkora idióták :D Basszus,ennél szánalmasabb,rosszabbul megrendezett és kevésbé életszagú sorozatot még nem láttam. Nagy taps a belgáknak,tényleg nagyon balgák...
tusi74 2017 márc. 24. - 19:48:29
MInd a 3 évad fent van a Filmbox Live-on. Nagyon jó kis sorozat.
adamnagysweetmovie 2014 máj. 11. - 10:09:44
oszd mehg és uralhkodj.