Az aktuális rész ismertetője: Egy séf, aki újragondolja a menza rendszert. Egy agrármarketing szakember, aki szerint a fogyasztói tudatosság a legfontosabb. S egy somlói borász, aki az összefogásban és az örömteli munkában hisz. Az ő történeteiket hallhatjuk a Borvacsorán. A Borvacsora pedig egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 22 részen át körbejárja Magyarország összes borvidékét, bemutatja az adott térség borait és agráriumát, mindezt szórakoztató és elgondolkodtató formában, Nagy Sándor műsorvezető segítségével. Vendégek: Buday Péter, Dr Totth Gedeon, Tornai Tamás.
A műsor ismertetése: A Borvacsora kulturális-gasztronómiai élmény, mely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, bemutatja az adott tájegység borait és gasztronómiáját, mindezt szórakoztató és elgondolkodtató formában, Kovács "Koko" István műsorvezető segítségével.
Hozzászólások