Az aktuális rész ismertetője: Bobby Chinn séf Szingapúr kulináris kincseivel ismerkedik, például a békacombbal és a roston sült tüskés rájával. Megtanulja a hagyományos rizsétel - a nasi kerabu - készítését is.
A műsor ismertetése: A "Világkávézó: Ázsia" pergő sorozata feltárja a nézők előtt Ázsia néhány híres, utcán árult ételének receptjét, történetét és kulturális jelentőségét. Hanoi újító szellemű séfje megkóstolja a finomságokat, és ezek segítségével közel hozza a nézőkhöz az ázsiai életet ebben az izgalmas és tanulságos sorozatban. Bobby Chinn, vendéglős és korábban színpadi humorista, 13 különböző ázsiai városba látogat el, cselleng a piacokon, körülnéz a legfelkapottabb éjszakai mulatókban, és néhány ízletes, érdekes és esetenként roppant különös utcai étel bemutatásával megcsillogtatja kulináris hozzáértését. Az első sorozat állomásai: Kuala Lumpur, Penang, Bali, Szingapúr, Hongkong, Hanoi, Dacca, Sanghaj, Peking és Tokió.
Hozzászólások