Magyar Krónika / "Szivemből született - magyarok Afrikáért

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar magazinműsor, 26 perc

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: ..Ebben az adásunkban olyan magyar missziókat mutatunk be, melyek más-más úton, de mind azon dolgoznak, hogy a világ legszegényebb kontinensén tartósan jobbá tehessék az ott élők életét. Tartósan, hiszen mindegyikük többször járt már kinn, és mindannyian azon fáradoznak, hogy olyan rendszereket tudjanak kialakítani, melyen nélkülük is működni tudnak, hiszen így tudnak valódi, lényeges változást elérni. Fókuszban az oktatás, gyógyítás, életkörülmények javítása.

A műsor ismertetése: A MAGYAR KRÓNIKA 26 perces, rendkívül magas színvonalú, hetente jelentkező kulturális magazinműsor. Kifejezetten azoknak szól, akik érdeklődnek mindazon tudományos és művészeti ismeretek iránt, melyek a magyarsággal valamilyen formában kapcsolatosak. A program a legváltozatosabb témákkal jelentkezik minden alkalommal: bemutat tehetséges alkotókat, művészeket, tudósokat, emléket állít az elmúlt időszakok magyar hírességeinek, figyelemre méltó történelmi eseményeket dolgoz fel, de a jelen problémáival is foglalkozik, pl. környezetvédelemmel, a tűzoltók mindennapjaival, a csokoládékészítés rejtelmeivel, a méhészettel, stb., hogy csak a legutóbbi epizódok témáit említsük.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Kat Bal 2022 júl. 23. - 22:06:48 Előzmény drtibi
Készülék kérdése a felvétel, én cseréltem már 5G-s nem kell torrentezni.
szevia 2021 febr. 20. - 17:20:24
?????? Éljen a Port.hu! :-(
offtopic
drtibi 2019 jún. 10. - 20:54:33
Poldark = Magyar magazinműsor. Na ne má'! Én is kerestem mint Dinari. Elutazom, felvettem volna. De így? Úgy néz ki, hogy még azt is torrentelni kell, amit csatornán leadnak. Ezt a megjegyzésemet most vétlen Magyar Krónikások is olvassák, de remélem az illetékesek is, ha van ilyen...
dimari 2019 jan. 08. - 10:46:39
Ez a Poldark I./7. helyett van???
2/10
homolka_ 2018 ápr. 10. - 08:47:11 2/10
A Jókairól szóló rész érdekes volt. Kár, hogy a műsorvezető (Cs.G.) intellektusa kevéske ehhez.
seamandarin 2017 júl. 22. - 23:33:18
Köszönet a pont húúnak a precíz tájékoztatásért, csak három órányi mûsort felejtettek ki. Napról nlanabbak vagytok!.
apra megbízhatat