Sötét árvák / Táncoló egerek és pszichopaták

Bakancslistához adom
amerikai-kanadai drámasorozat, IV / 10. rész

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Cosima elárulja Sarah-nak, hogy megtalálták a gyógymódot, de nem tart sokáig örömük, ugyanis Cosima állapota hirtelen súlyosbodni kezd. Rachelt felkeresi egy régi, veszélyes szövetséges, ezzel ismét előhozva belőle kegyetlen énjét. A Krystaltól kapott információknak hála Sarah rájön, hogy Rachel át akarja venni Susan helyét az emberek klónozásában, ami azért is aggasztó, mert Rachel gonosz és egyben sokkal ambiciózusabb is, mint Susan valaha volt. Mivel Cosima segítségére nem számíthat, Sarah a Neolution szívébe utazik, melyről közben Rachel megtudja, hogy sokkal ősibb, mint azt eddig gondolták.

A műsor ismertetése: Sarah génmanipuláció áldozata. Rejtélyek kavalkádjába keveredik, egy idegen nő személyazonosságát felvéve halálos összeesküvés részévé válik, és az idővel versenyt futva igyekszik válaszokra lelni.

Évadok:

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Golden Globe-díj

    2014
    Legjobb televíziós sorozat - drámai kategória - legjobb színésznő jelölés: Tatiana Maslany

Hozzászólások

Szerinted?
Nores 2018 nov. 11. - 20:43:12
Az I/10 évadzárót nem ismétlik meg az I/9 után (dupla részek, és az ismétlést nézem)???
3 műsorújságban is rákerestem, RTL Spike, hol a hiba?
Lex Ikon 2018 márc. 18. - 23:59:35
Tudja valaki, hogy az 5. évadot fogják-e szinkronizálni?
blowup 2015 jún. 03. - 19:36:06
SÖTÉT ÁRVÁK ??
10/10
juan-ZSU 2014 jún. 02. - 00:25:18 10/10
Én is nézem, imádom. Tat egy nagy tehetség, ilyet még nem láttam. Kedvelem Felixet is, mert lehet rajta nevetni. A kedvencem Sarah már az elejétõl fogva, de Helenát is megszerettem. Érdekes a kapcsolatuk. Mindegyik karakter annyira különbözõ és mindig emlékeztetnem kell magam, hogy Tat játssza õket nem más. :) Az is jó, mikor pl. Sarah eljátssza Alisont vagy kifejezetten tetszett, mikor Cosimát. Az igazi énje átüt az álcán, közbe mindegyiket Tatiana alakítja.
Lillith Morgan 2014 máj. 26. - 16:55:36
Én nézem. Tatiana hihetetlenül jó színésznõ.
blowup 2014 ápr. 22. - 00:13:05
Most kezdett a 2. évad. A sorozat legfõbb erénye Maslany, aki az ismeretlenségbõl egybõl Golden Globe jelölésig katapultált ezzel a klónos, többkarakteres alakításával. Amolyan futkosós-kirakós sztori lenne ez, bár túl sok magyarázattal eddig nem kényeztettek el. Azért a Banshee-Bates-Hannibal-HoC mellett legjobb újoncok közé befutott, szóval egy próbát megér, Tatiana miatt mindenképp.
7/10
*kép Sorozatjunkie-ról*