Krémek krémje / Tartok, barackmelbák és piéce montée műalkotás

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol gasztro-reality, VI / 2. rész, 60 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ezen a héten a csapatoknak fel kell pörgetniük süteménykészítő szakértelmüket és készíteni 24 egyforma újragondolt tartot. Kreativitásukat is elő kell venniük, hogy produkáljanak 24 barackmelbát eddig soha nem látott formában. Mindezt pedig három és fél óra alatt kell véghez vinniük.

A műsor ismertetése: A Sütimester készítőinek új produkciója profi cukrászokat helyez a reflektorfénybe, hogy megtalálja a legjobbak közül is a legjobbat. A műsornak köszönhetően egy olyan világba nyerünk betekintést, amelyben a cukrászok a sebészek pontosságával, a vegyészek tudásával és a művészek kreativitásával rendelkeznek. A versenyben 15, három cukrászból álló csapat mutatkozik be, akik a rendkívüli nyomást és drámát jelentő selejtezők során versenyeznek egymással, a három zsűritag pedig minden mozdulatukat közelről figyeli. A legkülönbözőbb helyekről érkező cukrászoknak együtt kell dolgozniuk csapattársaikkal, hogy ámulatba ejtő, tortákat, süteményeket, édességeket készítsenek, miközben azért küzdenek, hogy bejussanak a döntőbe és megnyerjék a versenyt. A siker és a bukás közötti határvonal hajszálvékony, bármi megtörténhet!

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
kybuck 2022 szept. 22. - 22:58:53
A műsor érdekes és szórakoztató, főleg a két mestercukrász-zsűri miatt, de a kis langyi, kopasz műsorvezető ripacskodó jópofizása iszonyú idegesítő és fárasztó! Jobb lenne helyette egy másik, visszafogodtabb jellem.
10/10
Teis5554 2022 szept. 04. - 14:09:54 10/10
Kár hogy ilyen későn van!