Konyhatúra görög módra / Töltött bárány és jégkrém

My Greek Kitchen / Stuffed Lamb and Ice-cream
főzőshow

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tonia családjával együtt felfedezi Ciprus fenséges ízeit. Egy tengerparti kiránduláson datolyával töltött bárány és mastika jégkrém kerül terítékre.

A műsor ismertetése: "Az én görög konyhám" második évadában Tonia Buxton séf folytatja a görög mediterrán vidék kulináris és kulturális felfedezését. Tonia a nyarat ősei földjén, Cipruson tölti. Limassolban elérkezett az éves borfesztivál ideje. Tonia-t egy családi borgazdaság borkóstolójára hívják, ahol zamatos csirkét süt. A Troodos-hegység falvaiban Tonia meglátogatja a rokonait, és jellegzetes ciprusi ételeket készít, majd keftedes húsgombócokat süt egy hegyi piknikre. Segít a barátainak is, akik azért érkeztek ide, hogy egy hagyományos esküvőn kössenek házasságot.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?