Pokoli macskák / Torkos macskák

Bakancslistához adom
My Cat from Hell / Good Kitty, Bad Kitty
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai reality-sorozat, VIII / 11. rész, 41 perc

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jackson segít egy macskának abban, hogy megvédje magát két támadójától. Találkozik egy párral, akiknek elegük lett mindent felzabáló két macskájukból.

A műsor ismertetése: Ahogyan a közösségi oldalak vidám fotói készülődő válásokat és omladozó barátságokat rejthetnek, úgy azt sem tudhatjuk biztosan, mi bújik meg néhány bájos cicás videó mögött. Sok esetben maga a kőkemény, karmokkal hasító terror, aminek csak egy profi vethet véget. Jackson Galaxy az utolsó pillanatban siet a karikás szemű gazdik segítségére, hogy visszaadja mindannyiunk cukiságba vetett hitét.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Liza94 2020 szept. 23. - 12:23:33 1/10
s04e01
Ki olyan beteg lelkületű, hogy vak és süket macskát tart, akitől még fél is? "Megmentette az életemet, mert öngyilkos akartam lenni egy szakítás után!" Aztán kiderül, hogy nem is egészen vak, de ehhez Jacksonra volt szükség, a vele együtt lakó két ostoba tehén nem vette észre. Pfff... Nem is nézem tovább.

s03e06
A fickó chips-el meg Snickers-el tömte a macskát, a farkánál fogva rángatta, a csöcseit mutogató nője meg nem akar almot takarítani, mert az férfimunka, és fogalmuk sincs arról, hogy miért kell ivartalaníttatni a macskákat. Két nagy pofon kellene ennek a két felelőtlen, tudatlan idiótának, nem háziállat.
Még szerencse, hogy "Jacko"-val néhány jutifalat vagy egy kis rángatós játék után minden macska barátságos lesz.
Minden részben elhangzik, hogy "inkább a macskámat választom az aktuális bikám helyett" / "arra gondoltunk, hogy el kellene altatni" / "meg kell válnunk tőle" / "már a barátainkat sem hívhatjuk meg".

s03e05
Nyakörv kell a macskára, nem macskaháló a teraszra, hogy eleve ne tudjon kiszökni. Világos.
Főzőcskézés alatt nem lehet bezárni a konyhaajtót (kulcsra), vagy a macskát bezárni a szobába? Normális ember nem engedi be a macskát a konyhába (és nem lakik amerikai konyhás lakásban).

s03e09
"Megint ellett, most 7 kiscica szaladgál a lakásban." Mi lesz azzal a 7 kiscicával? Odaajándékozgatják őket magukhoz hasonló, felelőtlen barmoknak, akik, ha megunják a macskát kiteszik az utcára, vagy beadják egy menhelyre? Szerencsére ezt "Jacko" is szóvá tette.
Nem szeretnék olyan nőtől energiakezelést kapni, aki még a saját macskájával sem tud harmóniában élni, és magától eszébe sem jut, hogy segíteni próbáljon a problémás viselkedésén, és hogy talán törődésre és szeretetre van szüksége.
1/10
Liza94 2020 szept. 18. - 21:42:13 1/10
s03e08
Ostoba amerikaiak (a nő kifesti a kutyája körmét, és babakocsiban viszi sétálni, a másik nem tudja, hogy milyen játékokkal szeretnek játszani a macskák), gyorsan villódzó képek, és sok ehhez hasonló, könnyes szemmel előadott, hatásvadász kijelentés: "A macskája meg akarja ölni a kutyáimat, és ha megteszi, akkor végleg elromlik a kapcsolatom a lányommal! Csak Jackson segíthet!"
Nekem úgy tűnik, hogy elsősorban az embereknek volna szüksége terápiára, mert ők hülyítik meg az állataikat.
Jackson tudja, hogy a macska agresszív, de azért hagyja, hogy véresre karmolássza a kezét, minek is venne fel kesztyűt? Azután egy jutalomfalattal azonnal megszelídíti a cicát, a következő pillanatban meg már békésen játszanak. Ez teljesen hihető...
Nem hozta meg a kedvemet a többi részhez, pedig szerettem volna többet megtudni a macskák viselkedészavarairól.
DomiG 2016 okt. 05. - 01:02:53
Cesare Milan pedig kutyákkal.