A bűn kereskedői / Utcai bandák

Bakancslistához adom
Trafficked with Mariana Van Zeller / Gangs
amerikai dokumentumfilm sorozat, III / 6. rész, 45 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Los Angelesben riasztóan, évtizedek óta nem tapasztalt mértékben megnőtt az erőszakos bűncselekmények száma. Mi áll az aggasztó jelenség mögött? Izgalmas nyomozása során Mariana van Zeller két hírhedt utcai bandát is felkeres a város egyik legveszélyesebb negyedében _ hogy azután, a probléma gyökereit visszakövetve, továbbutazzon a közép-amerikai Belize-be.

A műsor ismertetése: Új nyolcrészes sorozatában Mariana van Zeller a Föld legveszélyesebb és legszervezettebb csempészhálózatai kulisszái mögé viszi a nézőket. A Peabody- és DuPont-díjas oknyomozó újságíró valamennyi epizódban más és más bűnelkövetői kört mutat be belülről, – és miközben egyre mélyebbre merül ebben a sötét és baljós világban, fokozatosan rádöbben, hogy ezek a rettegett – és sok esetben valóban veszélyes – bűnözők sokkal jobban hasonlítanak ránk, átlagemberekre, semmint azt kívülállókként gondolnánk… "Izgatottan várom, hogy világszerte a képernyőre kerüljön a Bűn kereskedői, és ilyen módon megoszthassam tapasztalataimat a közvéleménnyel" – mondta Zeller, aki oknyomozó újságíróként az elmúlt 15 évben ideje jelentős részét alvilági témák feldolgozásával töltötte. "Az emberek nincsenek a tudatában, de a feketepiacok szó szerint körülvesznek minket… ott is jelen vannak, ahol a laikus szem semmilyen bűnre utaló jelet nem lát. És az a legmegdöbbentőbb számomra, hogy rengeteg átlagos, jogkövető embert is képesek magukba rántani ezek a sötét világok."

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Künge márc. 31. 17:24:34 Előzmény TigerBP
Én eddig afrikai, amerikai, dél-amerikai, izraeli bűnözőket láttam benne. Tényeket tár fel a műsor, ha fáj az igazság, az sajnálatos.
TigerBP 2023 márc. 25. - 22:06:43
Amerikai propaganda film Oroszország ellen. Ilyen agymosó baromság nem méltó a NatGeo-hoz.