Személy

Andor Edit

színész, író, színpadra alkalmazta

Hozzászólások

örZSEH 2021 márc. 17. - 16:15:32
Imádom nő, legkorrektebb. Edit néni :)
edit2000 2012 júl. 05. - 00:33:26
Uraim, nagyon köszönöm, hogy foglalkoznak velem, 7-8 évvel a bemutató után. Örülök, hogy ilyen tartós, mély érzéseket váltottam ki. Ráadásul egyetlen elõadás volt, mert a társulat egyik kiemelkedõ tagja -ígérete ellenére - elfelejtette megkérni az engedélyt az adaptációhoz, és a jogvédõ letiltotta a darabot. Én egy kis szerepet játszottam, - Signora Relli-t - ebben a darabban, aminek a bemutatón nagy sikere volt. Mint producer kifizettem a díszleteket, jelmezeket, a színháztermet,a színészek és a rendezõ tiszteletdíját. Mivel nem tudtuk a fent említett okból tovább játszani, az anyagi veszteség is az enyém volt. De nem bántam meg,két valóban jó színész is a társulat tagja volt, öröm volt velük együtt dolgozni.
Név nélkül, álnév mögé bújva bátortalannak tûnik az Önök sértegetése,amit szakmai kritikának igazán nem lehet nevezni.Talán valami személyes harag van mögötte. Nagyon sajnálom.Soha nem állt szándékomban senkit megbántani.
Mint késõbb megtudtam, a társulat fent említett "kiemelkedõ tagja" - próbapénzt is ígért a színész kollégáknak, lehet hogy a társulat "gyengébb" tagjai még most is ezt siratják? Akkor talán nála kellett volna reklamálni, és nem bemocskolni egy kezdeményezést. Én sok-sok mûvész kollégának, pályakezdõ fiatalnak lehetõséget, sok-sok elõadást, fellépést biztosítottam a magam erejébõl, és teszem ezt most is. És Önök mit tesznek?
Üdvözlettel
Andor Edit
lorenmarci 2011 márc. 08. - 20:48:35
Egy akkora szerencsétlenség ez a nõ,és ahelyett, hogy csendben lenne és meghúzná magát, erõlteti ezt a kínos produkciót, közben mindenkit átver,borzasztó, hogy a világon van. Emberek, ne segítsetek neki, és tartózkodjatok attól, hogy közös ügyetek legyen vele.
1/10
Böcör 2009 aug. 25. - 14:16:39 1/10 Előzmény Böcör
Ez a "nõ"semmihez nem ért!!
1/10
Böcör 2009 júl. 14. - 13:11:08 1/10
egy 0!